WORKSHOP

De hond als spiegel

“Na de workshop was ik verbaasd en emotioneel om te ervaren hoe honden onze ziel en gedachtes kunnen spiegelen” 

Coachen met honden is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend. Honden hebben je namelijk heel wat te vertellen! Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt.

Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

In deze, 3 uur durende, workshop ga je samenwerken met de aanwezige honden. Hierin zul je gaan ervaren wat jouw hond je te vertellen heeft, hoe hij je spiegelt en hoe hij je bewust laat worden. We gaan in een kleine groep (max 9 deelnemers) met diverse opdrachten bezig om kennis te maken met het spiegelen en daarvan te leren. Ook als je zelf even niet actief bezig bent dan spiegelt je hond gewoon verder. Ook hieruit kunnen prachtige inzichten komen. Met alle nieuwe inzichten en bewegingen die je maakt kun je zelf de gewenste veranderingen maken.

“Dogs do speak! But do you listen?”

Deze  leuke basis workshop is voor iedereen die:

wil leren over het spiegelen van honden

de band met je hond wil versterken

anders naar je hond wil leren kijken

meer rust en balans wil krijgen in zichzelf en in de relatie met je hond

wil leren over zichzelf

persoonlijk wil groeien

bewuster wil worden

wil weten waarom je hond in jouw leven is

De workshop vindt meerdere keren per jaar plaats in Nijmegen. 
De kosten zijn:

  • Deelnemen met eigen hond € 130,- 
  • Deelnemen zonder hond € 110,-

Prijzen zijn inclusief btw en: koffie, thee, water, snacks en fruit. Actuele data en locaties lees je hieronder.

Wil je deze workshop niet in een groep doen maar alleen samen met jouw eigen hond? Bijvoorbeeld omdat dat beter is voor het welzijn van jouw hond of omdat je graag met meer eigen honden wilt deelnemen. Dan kan dat!

De duur van de workshop is dan 2,5 uur en de kosten hiervoor zijn € 220,- (incl. btw). Datum en tijd plannen wordt in overleg met de coach gepland.   

Beide workshops kunnen ook op een locatie naar wens gegeven worden, houdt dan rekening met reiskosten van de coach. Voor de mogelijkheden hierover kun je contact opnemen via het contactformulier.

Actuele data en locaties van deze workshop

In verband met de Corona-maatregelen kan deze workshop in groepsverband momenteel helaas niet plaatsvinden.
Een alternatief is de individuele coachdag ‘Systemisch werken met honden’.

Wil je een seintje per mail ontvangen als deze workshop weer opnieuw wordt ingepland?
Schrijf je dan in via onderstaande button!

Wat anderen zeggen

Heel bijzonder hoe Danielle tot de kern komt, hoe ze precies verwoorden kan wat ik voel. Ze vertaalden wat mijn hond me liet zien tijdens de workshop, de bewustwording gaf me mooie inzichten om thuis verder mee aan de slag te gaan. Wat ik dacht dat mijn zwakte was blijk ik positief in te kunnen zetten als mijn kracht! Het was een prachtige ervaring, ik ben dankbaar voor deze mooie dag.

– Christine –

Iedereen die op een andere manier naar haar of zijn hond wil kijken en een diepere verbinding aan wil gaan kan ik deze workshop aanbevelen. Uit ervaring kn ik zeggen dat je echt anders naar je hond gaat kijken. Ik vind het heel bijzonder hoe honden je spiegelen, hoe ze je bewust maken. De band tussen baas en hond gaat veel dieper dan ik dacht. Ik heb mezelf door mijn hond, het was een heel mooi cadeau en een bijzondere ervaring.

– Mireille –

Wat ik echt heel waardevol vind is dat de honden écht iets toevoegen. Je kunt slim genoeg zijn om bepaalde dingen te bedenken, maar als je gevoel niet congruent is met wat je denkt, dan laat de hond dat zien. Je krijgt dus méér dan alleen een inzicht: het dier laat direct het resultaat zien. Daardoor is het veel duidelijker, tastbaarder, beklijft het beter. Hoe mooi!

– Silvia –

Wil jij je graag blijven ontwikkelen
Geinspireerd worden
Leren over jezelf
Leren over je hond
Op de hoogte blijven

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!