Workshop: De hond als jouw spiegel

Coachen met honden is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend. Honden hebben je namelijk heel wat te vertellen! Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt.

Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

In deze workshop ga je samenwerken met je eigen hond. Hierin zul je gaan ervaren wat jouw hond je te vertellen heeft, hoe hij je spiegelt en hoe hij je kan helpen met je ingebrachte coachvraag/leerdoel. We gaan in de groep met diverse opdrachten bezig en ook als je even niet actief bezig bent dan spiegelt je hond gewoon verder. Ook hieruit kunnen prachtige inzichten komen. Met alle nieuwe inzichten en bewegingen die je maakt kun je zelf de gewenste veranderingen maken.

Deze workshop is voor iedereen die:
wil leren over het spiegelen van honden
de band met je hond wil versterken
anders naar je hond wil leren kijken
meer rust en balans wil krijgen in zichzelf en in de relatie met je hond
wil leren over zichzelf
persoonlijk wil groeien
bewuster wil worden
wil weten waarom je hond in jouw leven is

De workshop vindt meerdere keren per jaar plaats in Nijmegen (GLD) en in Lekkum (FR).
De workshop kan ook op een locatie naar wens gegeven worden, voor de mogelijkheden hierover kun je contact opnemen. 
De kosten zijn € 70 (incl. btw). Dit is inclusief koffie, thee, water en iets lekkers. Actuele data en locaties lees je hieronder.

Actuele data en locaties van deze workshop:

25 februari 2019
10.00 – 13.00 uur
Nijmegen

28 februari 2019
10.00 – 13.00 uur
Lekkum (Fr.)

6 juni 2019
10.00 – 13.00 uur
Lekkum (Fr.)

14 juni 2019
09.30 – 12.30 uur
Nijmegen

Workshop: Jouw authentieke “ik”

Jij als mens komt in je leven “het leven” tegen. En dit leven “kleurt” je. Door alle kleuren die je meekrijgt weet je steeds minder wat van jou is en wat van een ander. Wat is jouw authentieke kleur? En hoe laat je die weer zien?

Doordat je steeds verder van de pure verbinding met jezelf bent weg geraakt:

  • Ben jij een kei in jezelf aanpassen
  • Zorg je heel erg goed voor anderen
  • Zet jij jezelf vaak op de laatste plek
  • Vind je jouw grenzen aangeven lastig
  • Weet je niet meer wat echt van jou is
  • Voel je vaak onbalans
  • Ben je moe
  • Zuigen andere mensen je energie leeg
  • Heb je vaak het gevoel als “verliezer” uit de bus te komen

Herken je dit?

Ik heb zelf jarenlang in dit soort “mechanismes” gezeten. Niet meer mijn hart volgen… Me aanpasssen… Doen wat er van me verwacht werd… En ik werd er zelf niet gelukkiger van. Ik kon en liet mijn ware “kleur” niet meer zien.

Ik kan je vertellen nu ik dat wel weer doe, nu ik mijn authentieke kleur weer kan en ook durf te laten zien voel ik me echt veel vrijer! Ik voel me lichter, gelukkiger en dat enkel omdat ik weer in verbinding ben met mezelf!

Dat gun ik jou ook!

In deze workshop gaan we daar mee aan de slag. Samen met je hond ga je grote stappen zetten. Omdat honden resoneren in het hier en nu hebben zij hier je veel over te vertellen. Nou te laten zien eigenlijk, want als je in contact met honden aan jouw authentieke “kleur” gaat werken dan laten ze precies zien hoe jij bent! Door de mooie spiegel die ze jou voorhouden door “actief” met ze te gaan werken, jouw gedrag te veranderen, kun jij meteen zien en ervaren wat dat jou gaat opleveren.

Dit leer je in de workshop:

Hoe jij over je grenzen heen laat gaan 

Je grenzen leert aangeven  

Je eigen plek innemen  

Hoe je het beste in balans bent 

De energie van anderen je uit balans kan halen  

Hoe jij omgaat met dingen die je lastig vindt  

Je gaat je kwaliteiten in kaart brengen en inzetten

Je gaat in de praktijk aan de slag met diverse oefeningen, strategieën en onderzoeken wat jou dat oplevert in jouw leven

De workshop is inclusief koffie, thee en water, een gezonde lunch, een test en werkbladen.

“Jouw authentieke kleur” is een hele waardevolle, transformerende workshop die je zowel met als zonder je eigen hond kunt volgen.

De workshop vindt meerdere keren per jaar plaats in Nijmegen en Lekkum (FR) en worden hier gegeven door Danielle.
De workshop kan ook op een locatie naar wens gegeven worden, voor de mogelijkheden hierover kunt u contact opnemen.
De kosten zijn € 97,- (incl btw). Dit is inclusief koffie, thee, water en een gezonde lunch. Actuele data en locaties lees je hieronder.

Actuele data en locaties van deze workshop:

15 november 2018
10.00 – 14.00 uur
Rucphen

29 november 2018
10.00 – 14.00 uur
Nijmegen

6 december 2018
10.00 – 14.00 uur
Lekkum

Wat anderen zeggen

Heel bijzonder hoe Danielle tot de kern komt, hoe ze precies verwoorden kan wat ik voel. Ze vertaalden wat mijn hond me liet zien tijdens de workshop, de bewustwording gaf me mooie inzichten om thuis verder mee aan de slag te gaan. Wat ik dacht dat mijn zwakte was blijk ik positief in te kunnen zetten als mijn kracht! Het was een prachtige ervaring, ik ben dankbaar voor deze mooie dag.

Christine

Iedereen die op een andere manier naar haar of zijn hond wil kijken en een diepere verbinding aan wil gaan kan ik deze workshop aanbevelen. Uit ervaring kn ik zeggen dat je echt anders naar je hond gaat kijken. Ik vind het heel bijzonder hoe honden je spiegelen, hoe ze je bewust maken. De band tussen baas en hond gaat veel dieper dan ik dacht. Ik heb mezelf door mijn hond, het was een heel mooi cadeau en een bijzondere ervaring.

Mireille

Wat ik echt heel waardevol vind is dat de honden écht iets toevoegen. Je kunt slim genoeg zijn om bepaalde dingen te bedenken, maar als je gevoel niet congruent is met wat je denkt, dan laat de hond dat zien. Je krijgt dus méér dan alleen een inzicht: het dier laat direct het resultaat zien. Daardoor is het veel duidelijker, tastbaarder, beklijft het beter. Hoe mooi!

Silvia

Wil jij je graag blijven ontwikkelen
Geinspireerd worden
Leren over jezelf
Leren over je hond
Op de hoogte blijven

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Opleiding
Systemisch en energetisch werken met honden

In deze opleiding, die uniek is in Nederland, leer je hoe jij honden in kunt zetten als spiegel.
Je leert middels diverse methodieken te werken.

Dank je wel voor je interesse!