Over Danielle

VOELEN | VERBINDEN | VERTROUWEN

Ik ben Danielle Spenner, als zelfbewuste vrouw, moeder en met mijn hoogsensitiviteit sta ik samen met mijn 3 fantastische kinderen en mijn dieren positief in het leven!

Mijn leven heeft er niet altijd zo rooskleurig en gelukkig uitgezien. Helaas heb ik het één en ander “te ervaren” gehad.
Fysiek geweld, psychisch geweld, seksueel geweld en financieel geweld…

Het lijkt zo’n ver van mijn bed show. Tenminste, dat was het vroeger voor mij. Ooit in een ver verleden had ik een vriendin die met haar kinderen gevlucht was naar een blijf-van-mijn-lijf huis. Afschuwelijk! Nooit maar dan ook nooit had ik kunnen bedenken dat ik jaren later zelf in een destructieve relatie zou zitten, dat ik zelf met mijn kinderen veilig wilde zijn. Dat ik een schim zou worden van de prachtige vrouw die ik ooit was.

In deze periodes heb ik er voor gekozen om niet in de slachtofferrol te gaan zitten, hoewel ik natuurlijk wel slachtoffer was.

Hoog opgeleid en zeker niet levensdom na een heftige jeugd, kwamen er vragen:
Hoe kon dit mij gebeuren?
Waarom liet ik dit gebeuren?
Wat was mijn eigen rol hierin?

Ik had een goede baan als business coach en manager. Werkte hard, lachte altijd en leek altijd positief gestemd. Maar van binnen huilde ik, was ik doodmoe en bang. Aan de buitenkant zag je niks… Ik had een goed overlevingsmechanisme ontwikkelt en “lachte” veel weg.

Een ding was zeker! Er was werk aan de winkel. Ik wilde hier uit komen en werken aan een leven waarin ik me gelukkig zou voelen. En daar begon mijn reis. Ik moest bij mezelf naar binnen om mezelf weer te vinden, om weer van mezelf te gaan houden. In dat proces heb geleerd om bewust te blijven kijken naar wie ik ben, bewuster te gaan leven, te vertrouwen op mijn intuïtie en in mijn kracht te gaan staan.

Inmiddels heb ik het leven gerealiseerd dat ik wil leven en werk ik nog steeds elke dag aan mijn ontwikkeling om mijzelf steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Om mijn (nieuwe) doelen te bereiken, om dicht bij mezelf te zijn en te blijven, om te leven vanuit LIEFDE. Het was een weg met veel lessen en (groei)pijn. Een weg waarin ik mezelf ben tegengekomen, waarin ik geleerd heb bij mezelf te blijven en dat IK de moeite waard ben.

Het klinkt misschien raar, maar ik ben dankbaar voor alles.
Het heeft me gebracht waar ik nu sta. Het heeft me gebracht bij het prachtige werk wat ik nu doe. Het zorgde er ook voor dat ik mijn baan op zei en mijn hart ging volgen.

Toen ik coachte in het bedrijfsleven haalde ik altijd veel voldoening uit het coachen van ondernemers. Ik ben veel zakelijke vraagstukken tegengekomen die bijna altijd ook in verbinding stonden met de persoon “achter” de ondernemer. Veel ondernemers zag ik vast zitten in zichzelf, niet out the box durven denken of niet uit hun comfort zone durven te stappen. Vaak ook omdat mensen nog veel onverwerkte zaken meedroegen uit het systeem. Door zich bewuster te worden van hun kwaliteiten maar ook van de blokkades en valkuilen, door systemisch te werken en daardoor nieuwe inzichten te krijgen kwam er plaats voor groei en ontwikkeling.

Ik wilde mijn passie voor het coach vak, voor mensen en voor honden samen brengen. Ik heb het zelf in mijn leven niet makkelijk gehad. Ik wist wat ik wilde, wat mijn roeping is, wat mijn taak is hier op aarde. Ik kan andere vrouwen helpen! Ik heb diverse opleidingen gevolgd en samen met alle trainingen en lessen die ik hierin mocht ervaren begon ik KernKracht.

Coachen op een andere manier, met honden als co-coach en gebruikmakend van mijn heldervoelend, helderhorend en helderziendheid. Mijn coachings gaan verder dan gesprekken en “opdrachtjes”, ik maak gebruik van wat er is. Zowel van de plek waar ik coach/ werk als van het energetische. In bijna al mijn coachings komt systemisch werken voor, ook werk ik veel met opstellingen. Een prachtige combinatie vind ik zelf.

Ik hoop voor jou een inspiratie te mogen zijn. Een inspirator die het bewijs is van het succes om je eigen leven te bepalen.
Een helpende hand op de reis naar je innerlijk, je eigen ziel met als doel ervoor te zorgen dat jij weer in je kracht komt te staan!

Ik ging van slachtoffer naar inspirator! Hoe? Dat kun je lezen in mijn gratis e-book.
Ik hoop dat ik samen met mijn honden jou een stap verder mag helpen.

Lieve groet,
Danielle

Dogs do speak! But do you listen?

Wat anderen zeggen

Ik ben ontzettend trots op de resultaten die de deelnemers behalen in de workshops, trainingen en trajecten! Om jou te inspireren deel ik ze graag hier.

Erika met felix

“Vorig jaar juli heb ik deelgenomen aan de workshop “Je hond als jouw spiegel”. Ik was al een tijdje zoekende naar een manier om mijn verdriet om het verlies van mijn ouders te verwerken, maar wilde niet in een molen van psychische begeleiding terecht komen. Ik was uit balans geraakt en had hulp nodig mij weer op het juiste pad te brengen. Ik begon in mijn werk en privéleven echt last te ondervinden dat ik niet goed in mijn vel zat en merkte dat het me niet lukte hier alleen uit te komen.

Ik heb een hele goede band met mijn hond, een Oudduitse Herdershond, en ik was nieuwsgierig of dit misschien een methode is om mezelf verder te helpen om weer terug in balans te komen. Na de workshop was ik verbaasd en emotioneel om te ervaren hoe honden onze ziel en gedachtes kunnen spiegelen. Ook omdat ik het niet alleen bij mijn eigen hond zag, maar ook bij de honden van de andere deelnemers.

Anoniem

In overleg met Danielle heb ik na de workshop eerst het groepstraject “honden als spiegel van je ziel” gevolgd. Omdat ik door wat opgebouwde muren rondom mijn hart moest breken, heb ik bewust voor het groepstraject gekozen. Ook omdat je op het werk en thuis in “teams” werkt en ik het belangrijk vond dat ik weer leerde mij zelf open te stellen naar anderen.

Na de mooie resultaten die ik heb behaald in het groepstraject heb ik Danielle gevraagd mij nog een tijdje te begeleiden op individueel niveau. We hebben nu elke 6 weken een persoonlijke sessie, waarin we de afgelopen periode evalueren en zij mij helpt met zaken waar ik in het dagelijkse leven tegen aan loop en advies en hulp in wil. Deze sessies zijn erg waardevol en het gaat inmiddels weer erg goed met me. Ik voel me weer krachtig, mentaal meer in balans en weet bij tegenslagen beter hoe ik hier mee om moet gaan.

Voorlopig blijf ik wat mij betreft nog even onder de vleugels van Danielle. Er is niets zweverig aan Danielle. Zij kan heel goed luisteren en weet een concrete vertaalslag te maken vanuit je gevoel naar concrete acties en verbeterpunten waar je wat aan hebt. Samen met de honden brengt ze je terug naar je diepste binnen en helpt ze je deze gevoelens concreet te maken. Door duidelijke oefeningen helpt ze je terug naar je eigen identiteit. Aan het einde van de sessies geeft ze je handreikingen mee die je in je dagelijkse leven kunt toepassen. Ik heb haar ervaren als erg open en toegankelijk. Daarnaast is ze gewoon een erg lief persoon, waar je je veilig kunt voelen om alles te zeggen en te beleven!

Bedankt Danielle!”

Rosa Hebe

Ben al wat jaren onderweg op ‘mijn pad’. Ik dacht: kom laat ik iets anders doen, iets leuks met mijn maatje. En dus zijn we naar de workshop ‘De hond als jouw spiegel’ geweest.

Mijn hond heeft me over de hoogste drempel geholpen: nee zeggen en dan ook nog eens hard op. Ik kies voor ons, mijn leven, mijn gezin. Anderen mogen deelgenoot zijn, meelopen op de weg, maar niet beslissen. En dat voelt goed, rustig. Erg fijn dat Danielle dat ook ziet en deelt zoals ze dat doet. Dankbaar voor de bevestiging die ik niet zocht, maar wel vond. Ik gun iedereen zo’n ervaring.

De cirkel is compleet. Zij die er niet meer is, is er toch; wij zijn drie. Ja, we zijn op ons pad…

Cathelijne

Vorige week heb ik bij Daniëlle een indivuele sessie gevolgd. Ik was al een tijdje geínteresseerd in het coachen/spiegelen met honden, maar het kwam er niet echt van om het zelf eens te ervaren. Na wat ontwikkelingen in mijn leven het afgelopen jaar merkte ik de laatste tijd dat ik vast begon te lopen en er moeite mee had om de knoop door te hakken en mijn hart te gaan volgen. Ergens wist ik wel wat ik wilde, maar iets hield me tegen.
Nou…dat is verleden tijd kan ik zeggen! De coaching van Daniëlle vond ik super verhelderend. Wat een lieve vrouw en fijn persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak. Het aspect van mijn eigen hond Maui erbij vond ik enorm bijzonder. Als net nieuw gediplomeerde kynologisch instructeur durf ik wel te stellen dat ik aardig wat weet van honden en hun lichaamstaal etc. En dat mijn hond me wil troosten als ik verdriet heb en blij is als ik me goed voel wist ik wel, maar dat ze zó gevoelig zijn voor de energie die je uitstraalt (en waar je je soms zelfs niet eens bewust van bent vooral in mijn geval) heeft me echt heel erg verrast. Wat een fantastische dieren zijn het toch!
En heel fijn dat Daniëlle de juiste vragen weet te stellen en door durft te vragen zonder daarbij te oordelen of je voor te leggen welke weg je zou moeten volgen. Ik vind het echt een enorme aanrader, ik kon tijdens de sessie de kwartjes in mijn hoofd bijna letterlijk horen vallen af en toe. Ik heb echt een paar dagen nodig gehad om het allemaal even te verwerken maar het heeft me zeker geholpen, ik had het voor geen goud willen missen!