Over Danielle

Ik ben Danielle Spenner, als zelfbewuste vrouw, moeder en met mijn hoogsensitiviteit sta ik samen met mijn 3 fantastische kinderen en mijn dieren positief in het leven!

Mijn leven heeft er niet altijd zo rooskleurig en gelukkig uitgezien. Helaas heb ik het een en ander “te ervaren” gehad.
Fysiek geweld, psychisch geweld, seksueel geweld en financieel geweld…

Het lijkt zo’n ver van mijn bed show. Tenminste, dat was het vroeger voor mij. Ooit in een ver verleden had ik een vriendin die met haar kinderen gevlucht was naar een blijf-van-mijn-lijf huis. Afschuwelijk! Nooit maar dan ook nooit had ik kunnen bedenken dat ik jaren later zelf in een destructieve relatie zou zitten, dat ik zelf met mijn kinderen veilig wilde zijn. Dat ik een schim zou worden van de prachtige vrouw die ik ooit was.

In deze periodes heb ik er voor gekozen om niet in de slachtofferrol te gaan zitten, hoewel ik natuurlijk wel slachtoffer was.

Hoog opgeleid en zeker niet levensdom na een heftige jeugd, kwamen er vragen:
Hoe kon dit mij gebeuren?
Waarom liet ik dit gebeuren?
Wat was mijn eigen rol hierin?

Ik had een goede baan als business coach en manager. Werkte hard, lachte altijd en leek altijd positief gestemd. Maar van binnen huilde ik, was ik doodmoe en bang. Aan de buitenkant zag je niks… Ik had een goed overlevingsmechanisme ontwikkelt en “lachte” veel weg.

Een ding was zeker! Er was werk aan de winkel. Ik wilde hier uit komen en werken aan een leven waarin ik me gelukkig zou voelen. En daar begon mijn reis. Ik moest bij mezelf naar binnen om mezelf weer te vinden, om weer van mezelf te gaan houden. In dat proces heb geleerd om bewust te blijven kijken naar wie ik ben, bewuster te gaan leven, te vertrouwen op mijn intuïtie en in mijn kracht te gaan staan.

Inmiddels heb ik het leven gerealiseerd dat ik wil leven en werk ik nog steeds elke dag aan mijn ontwikkeling om mijzelf steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Om mijn (nieuwe) doelen te bereiken, om dicht bij mezelf te zijn en te blijven, om te leven vanuit LIEFDE. Het was een weg met veel lessen en pijn. Een weg waarin ik mezelf ben tegengekomen, waarin ik geleerd heb bij mezelf te blijven en dat IK de moeite waard ben.

Het klinkt misschien raar maar ik ben dankbaar voor alles.
Het heeft me gebracht waar ik nu sta. Het heeft me gebracht bij het prachtige werk wat ik nu doe. Het zorgde er ook voor dat ik mijn baan op zei en mijn hart ging volgen.

Toen ik coachte in het bedrijfsleven haalde ik altijd veel voldoening uit het coachen van ondernemers. Ik ben veel zakelijke vraagstukken tegengekomen die bijna altijd ook in verbinding stonden met de persoon “achter” de ondernemer. Veel ondernemers zag ik vast zitten in zichzelf, niet out the box durven denken of niet uit hun comfort zone durven te stappen. Vaak ook omdat mensen nog veel onverwerkte zaken meedroegen uit het systeem. Door zich bewuster te worden van hun kwaliteiten maar ook van de blokkades en valkuilen, door systemisch te werken en daardoor nieuwe inzichten te krijgen kwam er plaats voor groei en ontwikkeling.

Ik wilde mijn passie voor het coach vak, voor mensen en voor honden samen brengen. Ik heb het zelf in mijn leven niet makkelijk gehad. Ik wist wat ik wilde, wat mijn roeping is, wat mijn taak is hier op aarde. Ik kan andere vrouwen helpen! Ik heb diverse opleidingen gevolgd en samen met alle trainingen en lessen die ik hierin mocht ervaren begon ik KernKracht.

Coachen op een andere manier, met honden als co-coach en gebruikmakend van mijn heldervoelend, helderhorend en helderzienheid. Mijn sessie’s gaan verder dan gesprekken en “opdrachtjes”, ik maak gebruik van wat er is. Zowel van de plek waar de sessie plaats vindt als van het energetische. In bijna al mijn sessies komt systemisch werken voor, ook werk ik veel met opstellingen. Een prachtige combinatie vind ik zelf.

Ik hoop voor jou een inspiratie te mogen zijn. Een inspirator die het bewijs is van het succes om je eigen leven te bepalen.
Een helpende hand op de reis naar je innerlijk, je eigen ziel met als doel ervoor te zorgen dat jij weer in je kracht komt te staan!

Ik ging van slachtoffer naar inspirator!
Ik hoop dat ik samen met mijn honden jou een stap verder mag helpen.

Lieve groet,

Danielle

Opleiding
Systemisch en energetisch werken met honden

In deze opleiding, die uniek is in Nederland, leer je hoe jij honden in kunt zetten als spiegel.
Je leert middels diverse methodieken te werken.

Dank je wel voor je interesse!