Welzijn hond: massage, essentiële oliën & healings

Het welzijn van onze trouwste vriend, hoe belangrijk is dat voor ons? Als ik daar een persoonlijk antwoord op moet geven, dan zeg ik “heel belangrijk”. Als het welzijn van jou en je hond ook hoog bij jou in het vaandel staat en jij je wilt verdiepen in wat jouw hond nodig heeft. Hoe jij je hond kunt ondersteunen in alle levensfases en processen waar jullie samen doorheen gaan… Niet alleen mensen gaan door verschillende processen en levensfases heen, zo ook jouw hond. En je hond heeft niet alleen te maken met zijn eigen processen, levensfases en bijvoorbeeld emoties maar ook nog eens met die van jou. En die van een ieder die in zijn “roedel” leeft. Al onze hoogtepunten en diepe dalen op psychisch, emotioneel en fysiek vlak, daar beweegt ook je hond op mee en dat doet ook iets met hem! Belangrijk dus om hier eens goed naar te kijken, om je bewust van te zijn. En vooral ook om te kijken hoe kan ik mijn hond daarin geven wat hij nodig heeft.

Er zijn veel manieren om je hond te ondersteunen. Zowel fysiek, geestelijk als emotioneel heeft je hond ook behoeftes en daar ben jij als baas ook verantwoordelijk voor. Als jullie samen namelijk zo wel mogelijk zijn dan zijn jullie samen ook in optimale balans en dat is iets wat ik elke mens/hond team wens!

Als je samen in balans bent dan ben je namelijk echt in verbinding. Dan is er een band die zo diep gaat, die zo mooi is. Hoe fijn is het om pecies te weten wat jouw hond nodig heeft, waar zijn/haar behoeftes liggen en hoe jij als baas dit kunt bieden.

 

Hondenmassage

Als je hond uit balans is, zie je dit niet alleen terug in de communicatie van je hond maar ook in zijn houding en zijn gedrag. Het lichaam vertelt veel over hoe het met jouw hond gaat. Door het lichaam goed te observeren  te palperen, kun je de spanningsgebieden opsporen en deze met massage gericht aanpakken. Naast de stressreducerende werking, kan massage vaste lichamelijke en gedragsmatige patronen doorbreken en het natuurlijke evenwicht herstellen. Tevens versterkt jullie vertrouwensband. Zeer geschikt voor honden die snel overprikkeld zijn, angstig zijn, onzeker zijn, lichamelijke of gedragsproblemen hebben.

Duur: 45 – 60 minuten
€ 50,- (incl. btw)

* inclusief intake

Hondenmassage (3x)

In een reeks van 3 massagebehandelingen gaan we aan de slag om het natuurlijk evenwicht van je hond te herstellen. De ‘klacht” en de spanningsgebieden worden bekeken en opgespoord. Je leert zelf een aantal massagegrepen om thuis mee aan de slag te gaan tussen de behandelingen in en leert hierin hoe jij zelf je hond kunt ondersteunen. Gericht natuurlijk op de problematiek (fysiek, psychisch of emotioneel) van je hond.

Duur: 3 x 45 – 60 min
€ 135,- (incl. btw)

*inclusief intake

AromaTouch voor honden

Je hond ondersteunen met een AromaTouch massage is een ware beleving. In deze massage met maximaal 5 essentiële oliën werken we op het immuunsysteem van je hond. Het is rustgevend, ontstekingsremmend en weerstand verhogend. De AromaTouch voor honden werkt ook door op het emotionele vlak, verbeterd de emotionele stabiliteit, is stressverlagend, versterkt en boost het immuunsysteem, vermindert ontstekingen, verbeterd het lymfestelsel, versterkt de fysieke kracht, verbeterd de balans en werkt ontgiftend.

Duur: 60 min
€ 50,- (incl. btw)

*inclusief intake

Biotensor of essentiële olie consult

Meten is weten. Met de biotensor kun je middels bioresonantie jouw hond of jezelf uit laten testen op diverse lagen. Fysiek, emotioneel en spiritueel. Wil jij weten hoe bepaalde fysieke klachten te behandelen/te ondersteunen? Of heb je emotionele “verlichting” of back up nodig? en consult met de biotensor geeft je duidelijkheid op veel vraagstukken.

Essentiële oliën hebben een therapeutische werking voor zowel mens als hond. De oliën kun je inzetten om jezelf of je hond te ondersteunen in diverse processen (lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel) In een consult gaan we kijken welke olie kan ondersteunen en jouw hond (of jij) nodig hebt. Via bioresonantie (de biotensor) kan deze zelfs helemaal uitgetest worden en krijg je een op maat gemaakt recept. Testen met de biotensor kan zelfs vanaf een foto. Een uitkomst voor mensen/honden van ver moeten komen of niet in staat zijn in de praktijk te komen.

Duur: 60 min
€ 65,- (incl. btw)

Biotensor of essentiële olie check up

Behandelingen met de biotensor en of essentiële olie dient ook gemonitord te worden. Na verloop van tijd gaan we kijken naar de effecten van de behandeling. Is “jouw behandeling of recept” nog wat je hond (of jij) nodig hebt of mag er iets veranderd worden.

Duur: 30 min
€ 30,- (incl. btw)

Healing voor mens en hond

Tijdens deze healing ga je in een heerlijke setting met de geur van aromatische olie bij jezelf naar binnen. Samen gaan jullie op reis naar totale ontspanning. Je maakt zowel lichamelijk als op energetisch niveau contact met je hond. In de ontspannen stilte leer je te luisteren naar jouw lichaam. Mag je zware energie laten wegvloeien en nieuwe energie laten binnen stromen. Door de diepe verbinding die je in de healing met elkaar maakt zul je ook voelen wat er speelt bij jezelf en je hond. In welke status van zijn jullie zijn en wat dit verteld over jullie balans. Opruimen, loslaten, helen en een diepere verbinding met jezelf, je hond en elkaar.

Duur: 60 min
€ 65,- (incl. btw)

Voor iedereen is de behoefte anders, dus ik bied ook maatwerk aan. Heb je vragen of andere behoeftes dan het aanbod wat hierboven vermeld staat? Neem hierover dan even contact met me op! Samen bekijken we dan de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.

Opleiding
Systemisch en energetisch werken met honden

In deze opleiding, die uniek is in Nederland, leer je hoe jij honden in kunt zetten als spiegel.
Je leert middels diverse methodieken te werken.

Dank je wel voor je interesse!