Wat is essentiële olie?

Wist jij dat je het welzijn van jezelf en je hond kunt verbeteren/ondersteunen met essentiele olie? Dat je hiermee zowel psychische, emotionele als lichamelijke klachten kunt behandelen… Dat je hierdoor ook gedragsproblemen kunt verminderen?

Wat zijn Essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische bestanddelen die te vinden zijn in de zaden, schors, stelen, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze kunnen zowel aangenaam als krachtig geurend zijn.

Als je ooit een roos hebt gekregen, langs een lavendelveld hebt gewandeld of geroken hebt aan vers gesneden munt, dan heb je de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren.

Essentiële oliën kunnen de stemming verbeteren, de zintuigen kalmeren en krachtige emotionele reacties opwekken. Maar het gebruik van essentiële oliën gaat veel verder dan hun geur.

Essentiële oliën werden in de geschiedenis in vele culturen gebruikt vanwege hun heilzame werking. In de moderne tijd zien we trends naar een meer holistische en zelfvoorzienende gezondheidsbenadering en worden alternatieve geneeswijzen steeds vaker wetenschappelijk onderbouwd. Hierdoor worden de sterke heilzame werkingen van essentiële oliën herontdekt. Vele hebben een krachtige reinigende werking.

De unieke chemische structuur zorgt voor een gericht effect bij het aanbrengen op de huid. Andere oliën zijn weer geschikt als voedingssupplement om vitaliteit en welzijn te bevorderen.

Essentiële oliën zijn zowel spannend als veelbelovend als het gaat om het zorgen voor jouw eigen gezondheid, die van anderen en van jouw geliefde hond. Want ook hun welzijn en gezondheid kun je hiermee bevorderen.

Of je nu de oliën op de huid aanbrengt, geniet van de aromatische voordelen door middel van verspreiding in de lucht of de oliën inneemt, de positieve en gezonde effecten van essentiële oliën zijn eindeloos. Mocht je jouw gezondheid/welzijn willen bevorderen door gebruik van olie wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat de essentiële oliën die je gebruikt ook aan hun beloften kunnen voldoen. Je wilt er zeker van zijn dat de essentiële oliën die jij kiest echt zuiver zijn.

De Essentiële Oliën van dōTERRA en Young Living zijn 100% puur natuur. Ze ondersteunen het genezend herstellend vermogen van lichaam en geest. Zowel voor mens als dier.

Belangrijkste punten:

-100% pure essentiële oliën

-100% zuiver, dus niet verdund

-100% natuurlijk gecertificeerd op -therapeutische waarde (CPTG® certificatie)*

-geen synthetische bestanddelen

-geen conserveringsmiddelen

-geen pesticiden en geen chemische substanties

Danielle en ik werken met echte pure essentiële/etherische olien van de merken doTERRA en Young Living.

Waarom doTERRA en Young Living?

De essentiële oliën van doTERRA en Young Living zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. Dat maakt het gebruik van deze oliën voordeliger dan je denkt!

In een andere olie merken zit vaak synthetische middelen toegevoegd zodat het niet verstandig is om ze in te nemen of voor onze lieve honden te gebruiken. De merken die wij gebruiken hebben allemaal een keurmerk op het flesje staan zodat wij weten dan de olie goed is getest en gegarandeerd goed zijn.

De oliën van doTERRA en Young Living zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®. Wil jij graag jouw welzijn of die van je hond verbeteren met olie, wij kijken graag met je mee welke olie of mix je nodig hebt. De mixen kunnen op maat gemaakt worden. Mocht je vragen hebben neem rustig contact met ons op!

 

Liefs,

Ilse