Retreat

“A dog’s connection”

Verbinding – Natuur – Meditaties
Coaching – Terug naar jezelf – Rust
Geen standaard retraite, maar een retraite samen met je hond. Een retraite geïnspireerd op de “onzichtbare verbinding”.
Een retraite samen met je hond waarin je weer thuis mag komen. Thuis in de verbinding met jezelf, je hond en de natuur. Waar je gaat ontdekken waar jouw kracht zit. Deze te gaan zien en voelen. Waar je weer leert in contact te komen met je hart. In contact te komen met jouw bron, de bron van liefde.

Een aantal dagen waarin je aan het werk gaat met diverse belichamingen. Je fysieke lichaam, het emotionele lichaam en je spirituele lichaam. Niet alleen jouw belichamingen maar ook die van je hond en hoe jullie op de diverse lagen met elkaar in verbinding staan. Door samen in die diepe verbinding te gaan, kom je samen in balans en in jullie kracht te staan. Een onvoorwaardelijke vertrouwensband zal hierdoor ontstaan.

In deze prachtige retraite ga je terug naar je basis, je zelfhelende kracht, jouw innerlijke rust en je balans.
Samen met je hond ontdek je wat dit betekent in jullie relatie.

”Zoek de stilte op en je zult antwoorden horen”.

Gun jezelf wat tijd en rust in stilte…
In de natuur en (her)vind je jouw bron, dat wat wérkelijk belangrijk voor je is.”

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst in de middag is er een warm welkom voor je, maken we kennis en zetten we met elkaar een veilige bedding neer om zonder oordeel te mogen zijn. Vanaf dat moment gaan we de rust en verbinding in.

Elke dag staan er diverse onderdelen op het programma. Gedurende de dagen heen zijn dit bijvoorbeeld: wandelingen, meditaties, werken met energie, in stilte zijn, systemisch werken. De coaches zullen dagelijks intuitief werken en stemmen hierop het programma af.

Tijdens het programma krijg je elke dag de kans om in verbinding te zijn met jezelf, om te werken aan je persoonlijke groei. Groei waarin de verbinding met jouw hart en je “zijn” centraal staat.

Naast de inhoud van het programma is er ook tijd voor rust. Heerlijk met je hond de natuur in, een zen moment in je eigen bubbel, met een boek in de tuin of een siësta houden na de lunch. Ontspanning zoals jij het fijn vindt.  Alles kan!

Loop je tegen dingen aan of wil je graag in gesprek? De twee coaches staan voor je klaar om jou te begeleiden op jouw pad. Ook is er ruimte voor creativiteit. Een mandala inkleuren? Of een kaartlegging doen voor jezelf? Jij vult de dagen in zoals jij dat fijn vindt. Betekent dit dat je een onderdeel uit het programma niet deelneemt, dan is dat wat het is. Voel je vrij te voelen wat jij nodig hebt!

28 t/m 31 mei 2024

* NOG SLECHTS 1 PLEK BESCHIKBAAR!

 

Wil jij een bijzondere meerdaagse met je hond beleven? Durf je het aan om midden in de natuur te verblijven op een kleinschalige locatie, de buitenwereld achter je latende en terug de natuur in te gaan?

Ben je toe aan tijd voor jezelf? Ervaren welke kracht jij uit de natuur kunt halen? Je te verbinden met je innerlijke jij… met je hond? Twijfel dan niet en vul het vragenformulier in. Hierna gaan we in een persoonlijk gesprek bekijken of deze retraite geschikt is voor jou en je hond. Deelnemen zonder eigen hond is ook mogelijk.

De retraite onder begeleiding van twee toegewijde coaches is beschikbaar voor maximaal 8 personen en inclusief:
3 overnachtingen in een fijn glamhuys, op buitengoed Ruysbos, met houtgestookte hottub.
Alle maaltijden: 3 x ontbijt, 2 x lunch, 3 x diner, fruit, onbeperkt koffie, kruidenthee en water
Compleet ontzorgd worden
Gevarieerd programma met o.a:
Begeleide meditaties
Inspirerende werkvormen voor mens en hond
(Stilte) wandelingen
Yogasessies
Intuitief verbinden met jezelf en je hond
Persoonlijke aandacht voor wat er bij jou leeft en/of waar je tegenaan loopt
Begeleiding door twee toegewijde coaches

Niet inbegrepen

  • Overige drankjes en overige gewenste snacks
  • Annulerings- en reisverzekering
  • Voer en benodigdheden voor je hond

Een impressie

(Klik op de afbeeldingen om ze groter te zien)

Hoe werkt het?

Na het invullen van het vragenformulier vindt er een telefonische intake plaats.
Hierin maak je kennis met één van de coaches en bespreken we of deze retreat geschikt is voor jou en je hond. 

Je verblijf is op basis van een 1 persoons slaapruimte met 2 persoonsbed, 2 x 1 persoonsbed of een bedstee. Je deelt het Glamhuys met maximaal 2 andere personen.

Liever een boshuysje voor jou en je hond? Voor € 100 extra per nacht heb jij een privé huisje inclusief een eigen hottub, badkamer, nespresso apparaat en waterkoker. We hebben er 2 beschikbaar, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Je hond mag bij je op de kamer slapen (de hond mag niet op bed).

All in prijs € 897,-

Betalen in 3 termijnen is mogelijk.

Hoe werkt het?

Na het invullen van het vragenformulier vindt er een telefonsiche intake plaats.
Hierin maak je kennis met één van de coaches en bespreken we of deze retreat geschikt is voor jou en je hond. 

Je verblijf is op basis van een 1-persoons slaapruimte.
Je hond mag bij je op de kamer slapen maar mag niet op bed slapen.

All in prijs € 897,- (incl BTW)

Betalen in 3 termijnen is mogelijk.

Liever een boshuysje voor jou en je hond? Voor € 100,- extra per nacht heb jij een privé huisje inclusief een eigen hottub, badkamer, nespresso apparaat en waterkoker. We hebben er 2 beschikbaar, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden

Aanmelden

Heb je interesse om met ons mee te gaan op retraite, dan voeren we eerst een kennismakingsgesprek (middels een online call). We vinden het belangrijk dat de retraite aansluit bij jouw en onze verwachtingen en dat er een klik is. Als uit de kennismaking blijkt dat er geen match is zullen we hierin eerlijk zijn. We willen namelijk graag dat deze retraite echt waardevol voor jou en je hond gaat zijn.

Check dit dus eerst:

Je bent een zelfbewuste vrouw die meer in verbinding wil komen met jezelf en je hond
Je bent in staat om met een open blik te kijken naar datgene wat zich ontvouwt
Je hebt de eerste ontwikkelingen in je proces al achter je en je bent nu op zoek naar (meer) verdieping.
Je bent bereid om naar de diepere lagen in jezelf te kijken.
Je staat ervoor open om de stilte in jezelf op te zoeken
Je durft in de spiegel te kijken die je hond je voorhoudt
Maakt je hart een sprongetje? En gun jij jezelf, samen met je hond, een week stil staan, compleet in de watten gelegd worden en opladen? Vul dan het vragenformulier in. Na ontvangst hiervan nemen we contact met je op.

De coaches

Danielle Spenner

Ik ben Danielle en als zeer ervaren professional werk ik elke dag systemisch met mens en hond. Dit doe ik met heel veel liefde. Elke dag is anders en elke dag ben ik heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. Ik vind het mooi om op alle “lagen” met mens en dier te mogen werken zowel in coachings als in de scholing die ik aanbied.

De retraite is onder andere zo’n mooi cadeautje waar al die lagen in samen komen. Wat je mensen mee kunt geven, bewust van kunt laten worden en kunt leren in een aantal dagen is echt heel bijzonder.

Wat ik het mooist blijf vinden?
Ik kijk altijd heel goed als ik iemand voor de eerste keer zie binnen lopen aan de start van een meerdaagse en datgene wat ik zie als ze dan weer weg gaan aan het einde… Precies dat vind ik zo GAAF! Moeilijk daar woorden voor te vinden, voor mij is het magie…

Lucienne van der Heijden

Ik ben Luciënne en samen met mijn Golden Retriever Lytske heb ik de opleiding Systemisch en Energetisch werken met honden gedaan. De spiegel die honden ons voorhouden, zowel in het dagelijks leven als tijdens sessies, zijn zo ontzettend waardevol. Deze spiegel helpt mensen enorm in het proces van persoonlijke ontwikkeling. Het mooiste aan dit werk vind ik om mensen te leren weer te gaan voelen. Niet meer door het leven gaan als een ‘wandelend hoofd’ maar in het gevoel gaan zitten. ‘Wat voel je nu?’ ‘Hoe voelt dit voor mij?’ ‘Waar voel je dit?’
Vanuit ons hoofd weten we het vaak wel allemaal goed te vertellen maar middels systemisch en energetisch coachen leer ik mensen weer te luisteren naar wat het lichaam hen te vertellen heeft. En dat is heel veel! Ik gun het iedereen om aan de slag te gaan met zijn of haar persoonlijke processen. Het geeft rust, ruimte en (soms letterlijk) meer lucht.
Zin in een rustgevend yoga lesje tijdens de retraite? Ik ben ook yoga docente dus wellicht zie ik je dan op de mat! Ik zie er naar uit samen met jou te gaan voelen, verbinden en vertrouwen.

Ervaringen van anderen

“Danielle en Luciënne, nogmaals dank voor de prachtige retraite. Ik voel me door jullie zorgvuldige, empatische, superveilige en professionele begeleiding een stuk rijker. Wat heel goed werkt is dat jullie niet bang zijn de diepte in te gaan. Ik voel een gegroeid (zelf) vertrouwen in mezelf en mijn hond en weer meer perspectief voor de toekomst! Ik heb genoten; ook van de verrukkelijke maaltijden, de locatie en de landelijke omgeving! Het ga jullie goed.” – Regien 

“Danielle is een zachte en lieve vrouw die je een heel welkom en warm gevoel geeft. Je merkt aan alles dat ze echt vanuit haar hart werkt. Ik vond dat zo mooi om te zien! Je voelt haar passie en haar liefde voor honden. Ook is ze heel open, niet alles in het leven is rozengeur en maneschijn, niet alles is makkelijk. Ze is wel een voorbeeld voor me, als zij het kan, dan kan ik het ook! De eerste veranderingen heb ik al doorgevoerd, ik leer nu van mijn hond om meer naar mijn gevoel te gaan.  Om te kijken hoe het met mij is en wat ik nodig heb. Dit geeft me al meer rust en dat is zo fijn, dank je wel Danielle!” – Anne

“Ik wist wel dat ik een hele bijzondere band heb met mijn hond, maar dat die zo diep is dat heeft mij toch wel verwonderd! Door de kennis en expertise binnen het team van Danielle Spenner | KernKracht   Spiegelcoach ben ik zoveel meer over “ons” te weten gekomen. We zijn een nog hechter team geworden mijn hond en ik. Echt een heel mooi cadeau!” – Liesbeth

“Omdat ik nog meer van mezelf wilde ontdekken besloot ik om samen met mijn Labradoodle Kyra deel te nemen aan het BOOST YOUR LIFE weekend. Tijdens de oefeningen die we deden merkte ik dat ik de neiging had om mijn eigen gevoel te ontwijken, wat door Danielle werd opgemerkt. Door haar begeleiding hierin kwam ik wel bij dat gevoel en ze gaf me de volste vertrouwen dat dit goed was en dat emotie er mag zijn. Dit weekend heeft mij en Kyra heel veel inzichten gebracht die mij verder hebben geholpen in mijn eigen proces naar heling.
Omdat het zo fijn was geweest heb ik me daarna zonder twijfel ook aangemeld voor haar Retreat A dog’s connection. Naast Danielle zelf was in die week ook Monique Broekx mee als tweede spiegelcoach. Ook bij haar voelden Kyra en ik ons direct vertrouwd. In die week gebeurden hele bijzondere dingen en Danielle en Monique zijn als team ook echt geweldig. Na een bijzondere week ben ik weer met heel veel nieuwe inzichten naar huis gegaan.” – 
Leanora

Mogelijk vraag je je dit nog af

Ik heb speciale dieetwensen, hoe gaat dat met de maaltijden?
Voor de start van de retreat ontvang je een mail waarin je gevraagd wordt om je dieetwensen, allergieën of intoleranties door te geven. Met het samenstellen van de maaltijden wordt er rekening gehouden met bovenstaande. Je kunt dus ook tijdens de retreat je voedingspatroon vasthouden indien noodzakelijk.
Is de locatie met het openbaar vervoer te bereiken?
Jazeker!

De locatie in Altforst (retreat oktober) is ook te bereiken met het openbaar vervoer. De laatste 2,8 kilometer dien je wel wandelend af te leggen. 

 

Hoe ziet het programma eruit?
In deze retraite staat er een afwisselend en gevarieerd programma voor je te wachten. Elke dag zal zullen er een aantal programmaonderdelen zijn. Maar wees gerust ook is er elke dag ruimte voor jezelf. Die ruimte kun je naar behoefte invullen… Genieten van de natuur, een boek lezen, een siësta, creatief bezig zijn of een kaartlegging doen: kortom voel in het moment waar je behoefte aan hebt en geef daar gehoor aan!
Heb ik nog extra spullen nodig?
Je wordt middels mail geïnformeerd over datgene wat handig is om mee te nemen. Denk hierbij aan de “normale” benodigdheden voor als je een paar dagen weg gaat voor jou en je hond. Je hoeft geen extra spullen aan te schaffen voor het inhoudelijke programma. Alle benodigdheden hiervoor, daar wordt voor gezorgd. 
Zijn er ook 1 persoonskamers?
In het Glamphuys slaap je in een eigen slaapruimte.

Liever een geheel eigen Tiny house? Voor € 100 extra per nacht heb jij een privé boshuis inclusief een eigen hottub, badkamer, nespresso apparaat en waterkoker.

Wat kan ik doen als ik nu nog onbeantwoorde vragen heb?
Als je nu nog vragen hebt, dan kun je deze mailen naar danielle@daniellespenner.nl of lucienne@daniellespenner.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.