RETREAT A DOG'S CONNECTION | 5-daagse retreat met je hond

Retreat

“A dog’s connection”

Verbinding – Natuur – Meditaties
Healing – Terug naar jezelf – Rust

Geen standaard retraite, maar een retraite samen met je hond. Een retraite geïnspireerd op de “onzichtbare verbinding”.

Een midweek midden in de prachtige bossen, een retraite met je hond waarin je weer thuis mag komen in de verbinding met jezelf, je hond en de natuur. Waar je gaat ontdekken waar jouw kracht zit. Deze te gaan zien en voelen. Waar je weer leert in contact te komen met je hart. In contact te komen met jouw bron, de bron van liefde.

Een midweek waarin je aan het werk gaat met diverse belichamingen. Je fysieke lichaam, het emotionele lichaam en je spirituele lichaam. Niet alleen jouw belichamingen maar ook die van je hond en hoe jullie op de diverse lagen met elkaar in verbinding staan. Door samen in die diepe verbinding te gaan kom je samen in balans en in jullie kracht te staan. Een onvoorwaardelijke vertrouwensband zal hierdoor ontstaan.

In deze prachtige retraite ga je terug naar je basis, je zelfhelende kracht, jouw innerlijke rust en je balans.
Samen met je hond ontdek je wat dit betekent in jullie relatie.

”Zoek de stilte op en je zult antwoorden horen”.

Gun jezelf wat tijd en rust in stilte…
In de natuur en (her)vind je jouw bron, dat wat wérkelijk belangrijk voor je is.”

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst op maandagmiddag is er een kennismaking, gevolgd door de eerste begeleide wandeling. Vanaf dat moment gaan we de rust en verbinding in.

Elke dag staan er diverse onderdelen op het programma: wandelingen, meditaties, werken met energie, in stilte zijn, systemisch werken, healings etc etc

Tijdens het programma krijg je elke dag de kans om in verbinding te zijn met jezelf, om te werken aan je persoonlijke groei. Groei waarin de verbinding met jouw hart en je “zijn” centraal staat.

Naast de inhoud van het programma is er ook tijd voor rust. Heerlijk met je hond de natuur in, een zen moment in de jacuzzi, met een boek in de tuin of een siësta houden na de lunch. Ontspanning zoals jij het fijn vindt.  Alles kan!

Loop je tegen dingen aan of wil je graag in gesprek? De twee coaches staan altijd voor je klaar om jou te begeleiden op jouw pad. Ook is er ruimte voor creativiteit. Een mandala inkleuren? Of een kaartlegging doen voor jezelf? Jij vult je week in zoals jij dat fijn vindt, betekent dat, dat je een onderdeel uit het programma niet deelneemt, dan is dat wat het is. Voel je vrij te voelen wat jij nodig hebt!

7 t/m 11 september 2020

wegens covid maatregelen komt deze te vervallen

Wil je een seintje per mail ontvangen als de retreat weer opnieuw wordt ingepland? Geef dan even je gegevens door en je bent de eerste die het hoort!

De retraite onder begeleiding van twee toegewijde coaches is beschikbaar voor maximaal 6 personen en inclusief:

4 overnachtingen in een country house midden in de bossen van het Drents Friese Wold

Alle maaltijden: 4 x ontbijt, 3 x lunch, 4 x diner, fruit, onbeperkt koffie, kruidenthee en water

Compleet ontzorgd worden

Gevarieerd programma met o.a:

Begeleide meditaties

Inspirerende werkvormen voor mens en hond

(Stilte) wandelingen

Workshop

Keuze onderdelen

Persoonlijke aandacht voor wat er bij jou leeft en/of waar je tegenaan loopt

Begeleiding door twee toegewijde coaches

Niet inbegrepen

  • Overige drankjes en overige gewenste snacks
  • Annulerings- en reisverzekering
  • Linnengoed en handdoeken
  • Voer en benodigdheden voor je hond

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de aanmelding vindt er een intake plaats.
Hierin maak je kennis met één van de coaches en bespreken we of deze retreat geschikt is voor jou en je hond. 

Je verblijf is op basis van een 2-persoons kamer.
Je hond mag bij je op de kamer slapen.
We delen je in met iemand van gelijke sexe.
Geef je je samen met iemand op dan worden jullie ook op dezelfde kamer ingedeeld.

All in prijs € 897,- (incl BTW)

Betalen in 4 termijnen van € 227,- is mogelijk

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de aanmelding vindt er een intake plaats.
Hierin maak je kennis met één van de coaches en bespreken we of deze retreat geschikt is voor jou en je hond. 

Je verblijf is op basis van een 2-persoons kamer.
Je hond mag bij je op de kamer slapen.
We delen je in met iemand van gelijke sexe.
Geef je je samen met iemand op dan worden jullie ook op dezelfde kamer ingedeeld.

All in prijs € 897,- (incl BTW)

Betalen in 4 termijnen van € 227,- is mogelijk

BOEK VOOR 1 JUNI EN ONTVANG EEN BONUS!

Ga jij mee op retraite en reserveer jij jouw plek voor 1 juni, dan krijg je een ontzettend gave BONUS (t.w.v € 130,- ).
Tijdens de retreat ontvangen jij en je hond een individuele healing!

In deze individuele healing worden jij en je hond:

energetisch helemaal gereinigd  

de chakra’s gereinigd en in balans gebracht 

wordt gekeken welke chakra’s ondersteuning mogen ontvangen van essentiële olien

wordt je energielichaam helemaal opgeschoond

ontdoe jij je van alle energie die niet van jou is, deze wordt afgevoerd zodat jouw eigen energie weer vrij kan stromen

worden veelal meteen ook blokkades geheeld

Reserveer voor 1 juni en jij geniet van deze bijzondere healing!

Aanmelden

Heb je interesse om met ons mee te gaan op retraite dan voeren we eerst een kennismakingsgesprek (middels een online call). We vinden het belangrijk dat de retraite aansluit bij jouw en onze verwachtingen en dat er een klik is. Als uit de kennismaking blijkt dat er geen match is zullen we hierin eerlijk zijn. We willen namelijk graag dat deze retraite echt waardevol voor jou en je hond gaat zijn.

Check dit dus eerst:

Je bent een zelfbewuste vrouw die meer in verbinding wil komen met jezelf en je hond

Je bent in staat om met een open blik te kijken naar datgene wat zich ontvouwt

Je hebt de eerste ontwikkelingen in je proces al achter je en je bent nu op zoek naar (meer) verdieping.

Je bent bereid om naar de diepere lagen in jezelf te kijken.

Je staat ervoor open om de stilte in jezelf op te zoeken

Je durft in de spiegel te kijken die je hond je voorhoudt

Maakt je hart een sprongetje? En gun jij jezelf, samen met je hond, een week stil staan, compleet in de watten gelegd worden en opladen? Vul dan het vragenformulier in. Na ontvangst hiervan nemen we contact met je op.

De coaches

Danielle Spenner

Ik ben Danielle en werk als ervaren systemisch coach elke dag samen met mens en hond. Dit doe ik met heel veel liefde. Elke dag is anders en elke dag ben ik heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. Ik vind het mooi om op alle “lagen” met mens en dier te mogen werken zowel in coachings als in de scholing die ik aanbied.

De retraite is onder andere zo’n mooi cadeautje waar al die lagen in samen komen. Wat je mensen mee kunt geven, bewust van kunt laten worden en kunt leren in zo’n 5-daagse is echt heel bijzonder.

Wat ik het mooist blijf vinden?
Ik kijk altijd heel goed als ik iemand voor de eerste keer zie binnen lopen aan de start van een meerdaagse en datgene wat ik zie als ze dan weer weg gaan aan het einde… Precies dat vind ik zo GAAF! Moeilijk daar woorden voor te vinden, voor mij is het magie…

Monique Broekx

Hallo, ik ben Monique. Op de foto zie je mij en mijn grote liefde Vinz. Ik ben kynologisch instructeur en sinds mei ook systemisch en energetisch coach. Ik heb namelijk in mei de opleiding bij de KernKracht Academie van Danielle afgerond. Niet alleen met “mijn” Vinz heb ik al mooie sessies mogen begeleiden maar ook met andere honden om hun baasjes bewust te laten worden van zichzelf.

Hoe? Door op een systemische wijze samen met hun hond te werken, het geeft zoveel inzichten. Ik kijk ernaar uit om 5 dagen met jou en je hond aan de slag te gaan tijdens de retraite. Ik kijk uit om ook jou bewust te laten worden!

Wat ik het leukste vind aan deze manier van werken? Dat je op een andere manier dan alleen vanuit denken en praten bewust wordt wat er eigenlijk echt in je hoofd en lijf afspeelt. Dit geeft een andere kijk op jezelf en/of coachvraag waardoor je als mens veel bewuster wordt en gerichter met je vraagstukken aan de slag kan.

Ervaringen van anderen

“Magisch wat Danielle in haar meerdaagse programma, zoals bijvoorbeeld een weekend, weet neer te zetten. Wat ik heel erg bijzonder vond is dat er, aan het einde van de aankomstdag in de avond, al echt een groep was gevormd. Ik voelde me veilig en had het gevoel dat ik er echt mocht zijn, ik had niet gedacht dat ik dit zo zou voelen. Een enorme waarde was dat voor mij, hierdoor heb ik ook echt ontzettend veel stappen gezet in een paar dagen tijd. Dat vergeet ik nooit meer, het heeft me zo geraakt!” – Nora

“Danielle is een zachte en lieve vrouw die je een heel welkom en warm gevoel geeft. Je merkt aan alles dat ze echt vanuit haar hart werkt. Ik vond dat zo mooi om te zien! Je voelt haar passie en haar liefde voor honden. Ook is ze heel open, niet alles in het leven is rozengeur en maneschijn, niet alles is makkelijk. Ze is wel een voorbeeld voor me, als zij het kan, dan kan ik het ook! De eerste veranderingen heb ik al doorgevoerd, ik leer nu van mijn hond om meer naar mijn gevoel te gaan.  Om te kijken hoe het met mij is en wat ik nodig heb. Dit geeft me al meer rust en dat is zo fijn, dank je wel Danielle!” – Anne

“Ik wist wel dat ik een hele bijzondere band heb met mijn hond, maar dat die zo diep is dat heeft mij toch wel verwonderd! Door de kennis en expertise binnen het team van KernKracht ben ik zoveel meer over “ons” te weten gekomen. We zijn een nog hechter team geworden mijn hond en ik. Echt een heel mooi cadeau!” – Liesbeth

“Omdat ik nog meer van mezelf wilde ontdekken besloot ik om samen met mijn Labradoodle Kyra deel te nemen aan het BOOST YOUR LIFE weekend. Tijdens de oefeningen die we deden merkte ik dat ik de neiging had om mijn eigen gevoel te ontwijken, wat door Danielle werd opgemerkt. Door haar begeleiding hierin kwam ik wel bij dat gevoel en ze gaf me de volste vertrouwen dat dit goed was en dat emotie er mag zijn. Dit weekend heeft mij en Kyra heel veel inzichten gebracht die mij verder hebben geholpen in mijn eigen proces naar heling.
Omdat het zo fijn was geweest heb ik me daarna zonder twijfel ook aangemeld voor haar Retreat A dog’s connection. Naast Danielle zelf was in die week ook Monique Broekx mee als tweede spiegelcoach. Ook bij haar voelden Kyra en ik ons direct vertrouwd. In die week gebeurden hele bijzondere dingen en Danielle en Monique zijn als team ook echt geweldig. Na een bijzondere week ben ik weer met heel veel nieuwe inzichten naar huis gegaan.” – 
Leanora

Mogelijk vraag je je dit nog af

Ik heb speciale dieetwensen, hoe gaat dat met de maaltijden?

Voor de start van de retreat ontvang je een mail waarin je gevraagd wordt om je dieetwensen, allergieën of intoleranties door te geven. Met het samenstellen van de maaltijden wordt er rekening gehouden met bovenstaande. Je kunt dus ook tijdens de retreat je voedingspatroon vasthouden indien noodzakelijk.

Is de locatie met het openbaar vervoer te bereiken?

Jazeker! De locatie is middels trein en bus te bereiken. Vanaf station Meppel gaat er een bus naar Diever. Als je in de Hoofdstraat van Diever uitstapt is het een kwartier lopen naar de accommodatie.

Hoe ziet het programma eruit?

In deze 5-daagse retraite staat er een afwisselend en gevarieerd programma voor je te wachten. Elke dag zal zullen er een aantal programmaonderdelen zijn. Maar wees gerust ook is er elke dag ruimte voor jezelf. Die ruimte kun je naar behoefte invullen… Genieten van de natuur, een boek lezen in de tuin, een siësta, creatief bezig zijn of een kaartlegging doen: kortom voel in het moment waar je behoefte aan hebt en geef daar gehoor aan!

Heb ik nog extra spullen nodig? (bijv. voor de workshop hondenmassage)

Je wordt middels mail geïnformeerd over datgene wat handig is om mee te nemen. Denk hierbij aan de “normale” benodigdheden voor als je een weekje weg gaat voor jou en je hond. Je hoeft geen extra spullen aan te schaffen voor de inhoudelijke workshops. Alle benodigdheden hiervoor, daar wordt voor gezorgd. Wat we je wel aanraden is voor jezelf een mooi boekje aan te schaffen waarin je kan schrijven deze week! Dit is tijdens de 5-daagse heel fijn maar ook voor na de retreat als naslagwerk en als herinnering voor jou en je hond.

Zijn er ook 1 persoonskamers?

In de accommodatie zijn geen 1 persoons kamers. Je deelt je kamer met iemand anders. Indien een individuele slaapplek voor jou noodzakelijk is (om welke reden dan ook) dan kan er tegen meerprijs een externe plek (deze zijn beperkt) geregeld worden. Neem contact op via info@daniellespenner.nl voor de mogelijkheden hiervoor.

Wat kan ik doen als ik nu nog onbeantwoorde vragen heb?

Als je nu nog vragen hebt, dan kun je deze mailen naar info@daniellespenner.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van mij of één van mijn teamleden.