KernKracht Academie

In juni 2016 opende KernKracht Academie haar deuren nadat ik steeds meer vraag kreeg van klanten uit Nederland en Belgie of er ook een online aanbod beschikbaar was waar ze zelf thuis mee aan de slag konden gaan. Wat startte destijds met een kleine (maar waardevolle) 7 daagse training is inmiddels uitgegroeid tot veel meer!

Inmiddels staat er een prachtige 14 daagse training waarin ik je meeneem om je bewust te worden van de zware energie die jij elke dag met je mee draagt en waar je zelf (onbewust) ook een grote bijdrage aan levert. Deze zware energie daar ben jij het slachtoffer van en die mag je los gaan laten. Jij mag van slachtoffer uit gaan groeien tot een inspirator voor jezelf!

De training is op elk moment te starten en kun je doorlopen in je eigen tempo.

Naast deze training is er een online programma wat (in mjijn ogen) een MUST is voor elke baas en hond. Jezelf zien door de ogen van een hond. Een mega waardevol programma waarin jij middels systemisch werken met je eigen hond, opstellingen, visualisatie en meditaties op reis gaat naar een diepe verbinding met jezelf, je hond en elkaar!

Voor meer informatie over de online trainingen kijk je verder in het menu. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op!

Nieuws

Binnenkort start de nieuwe opleiding voor mensen die graag met hun hond willen gaan werken oftewel voor professionals (to be). Zeer geschikt voor mensen die hun hond willen gaan inzetten in hun vakgebied, die willen gaan werken met hun hond, voor coaches en therapeuten.

In de opleiding “Systemisch en energetisch werken met honden” leer ik jou om te coachen met de hond als spiegel.

De opleiding gaat verder dan jou alleen vakinhoudelijk klaarstomen. Binnen deze opleiding leer ik jou ook de kneepjes van het ondernemerschap. Ga je middels strategische business coaching aan de slag met jouw praktijk/bedrijf. Van doelgroepen, prijzen, je aanbod tot aan verkoopfunnels en het krijgen van fans. Maar ook duiken we in werkvormen die aansluiten bij jouw (gewenste) klanten en business.

Ga je kijken wie jij zelf bent als coach, therapeut,begeleider en ondernemer.

Vakinhoudelijk leer je:

  • Systemisch coachen met de hond
  • Opstellingen begeleiden
  • Werken met respresentanten
  • Communiceren met honden
  • De hond te zien als spiegel van de ziel
  • Energetisch werken met de hond
  • Over het welzijn van de hond
  • Werk je met meditaties en visualisaties

De opleiding start in september 2018 en bestaat uit 15 live opleidingsdagen en een online omgeving in de kernkracht academie. De live opleidingsdagen vinden plaats in Nijmegen en in Lekkum (bij Leeuwarden). Op beide locaties is er per groep ruimte voor max 6 – 8 deelnemers.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de opleiding, de kosten en de start. Stuur dan een mailtje naar danielle@daniellespenner.nl.

Liefs Danielle

Lees meer over de opleidingen en online programma’s

Opleiding
Systemisch en energetisch werken met honden

In deze opleiding, die uniek is in Nederland, leer je hoe jij honden in kunt zetten als spiegel.
Je leert middels diverse methodieken te werken.

Dank je wel voor je interesse!