ONLINE PROGRAMMA

Jezelf zien door de ogen van een hond

VOELEN – VERBINDEN – VERTROUWEN

 

E
Wil jij (zelf)bewuster in het leven staan?
E

Wil jij weer volledig vertrouwen op jezelf?

E

Is een betere balans welkom in jouw leven?

E
Heb je het gevoel altijd maar van alles te “moeten”?
E
Is “nee” zeggen niet jouw sterkste kant?
E

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven?

E
Wens je een diepere verbinding met jezelf en met jouw hond?
E
Durf jij “anders” te kijken naar je hond en te zien hoe jouw hond je spiegelt?
E

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen, groeien en daarbij samenwerken met je hond als jouw spiegel?

Durf jij te kijken door de ogen van jouw hond en persoonlijk te groeien naar een bewustere versie van jezelf?

In dit complete persoonlijke ontwikkeltraject ga jij in 3 maanden tijd door alle lagen van jezelf heen. Je hond staat daarin aan jouw zijde als de spiegel van je ziel en zal je begeleiden op zijn/haar unieke wijze. Een wijze die je met liefde aangereikt zal worden maar ook zeker voor de nodige confronterende bewustwordingen gaat zorgen. Puur en eerlijk, op de wijze hoe honden zijn. Zonder filters ertussen mag jij gaan ervaren. In liefde voor je hond.

Het leven is een grote leerschool waar we in mogen ervaren, groeien, ontwikkelen en mogen leren. Het leven is niet altijd mooi, het is soms ook lelijk. We beleven vreugde, plezier en liefdevolle momenten maar soms is het ook hard, pijnlijk en beklemmend donker. Je kunt je onzeker voelen, niet begrepen, bevangen zijn door angsten, je leven laten leven of het gevoel te hebben dat je niet meer zo dicht bij jezelf staat.  Alle processen die je doorleeft vanaf je geboorte, doen iets met je. Ze “kleuren” je letterlijk in. Waar je eerst bestond uit enkel liefde komen er lagen over heen. De lagen die we ego noemen. Lagen die je inkleuren en ervoor zorgen dat het lastig is om naar jouw eigen innerlijke stem te luisteren. Lagen die ervoor zorgen dat je niet meer bij jezelf bent maar overschaduwd wordt door overtuigingen, ervaringen, gebeurtenissen uit de diverse systemen die je in je leven kent. Dit doet wat met je. Dit zorgt ervoor dat je vast kan lopen in bepaalde patronen en dynamieken. Vast kan lopen in relaties of werk. Vast kan lopen in jezelf.

Ben jij klaar met vastlopen?

Jouw hond kan je begeleiden op jouw pad naar groei en transformatie.

Jouw hond is met een reden in je leven. Over welke hond we het ook hebben en op welk moment in je leven hij of zij bij jou komt… Er is altijd een zingeving. En die zingeving is er voor beide. Je kunt heel veel leren van je hond over jezelf als jij naar jezelf durft te kijken door zijn of haar ogen.

Honden helpen je via hun prachtige spiegels op jouw pad. ZODAT JIJ WEER GAAT LEVEN, ECHT VANUIT JE HART. 
Dat kan, jij kunt weer leven vanuit je hart, vanuit een stevige balans en vanuit vertrouwen.

LEVEN VANUIT DE PURE VERBINDING MET JEZELF!

“Dogs have a way of finding people that need them….
Filling an emptiness we don’t even know we have”

– Thorn Jones –

Wil jij net als honden in het hier en nu leven?
Wil jij weer zijn wie je werkelijk bent?
Wil jij een diepere verbinding met jezelf?
Ben je klaar om te gaan voelen en je hoofd en hart te gaan verbinden?

Wil jij net als honden in het hier en nu leven?
Wil jij weer zijn wie je werkelijk bent?
Wil jij een diepere verbinding met jezelf?
Ben je klaar om te gaan voelen en je hoofd en hart te gaan verbinden?

Een diepere verbinding met jezelf

In het 3 maanden durende online persoonlijke ontwikkelingsprogramma “Jezelf zien door de ogen van een hond”, ga ik jou begeleiden naar een diepere verbinding met jezelf! Dit betekent dat jij:

(weer) in jezelf gaat geloven

mag afrekenen met onzekerheden en angst

jouw eigen plek in gaat nemen

leert te vertrouwen op je intuïtie

gaat leven vanuit jouw authenticiteit

grenzen leert aangeven

leert te leven in het hier en nu

patronen gaat doorbreken

bewust gaat worden van de spiegels die je hond je laat zien

gaat voelen, verbinden en vertrouwen!

Wat biedt dit online programma jou?

In dit complete persoonlijk ontwikkeltraject leer ik jou hoe jij een hele mooie reis kan maken naar een diepere verbinding met jezelf en met je hond(en).

In het programma ga je werken met jouw onderbewustzijn, je gaat werken met je lichaam. Met de wijsheid die daarin verborgen ligt. Een wijsheid die je met je ratio niet kunt begrijpen, Dat hoeft ook niet want de helende kracht, de ruimte en de groei die hierin ontstaat is alles wat je nodig hebt en welke je zult koesteren. Je krijgt inzichten middels systemisch en lichaamgerichte oefeningen op jouw plek, op de verborgen dynamieken, op patronen, op wat geheeld mag worden en je zal gaan helen en transformeren.

Mijn honden hebben heel veel betekend in de reis op weg naar mijn eigen authenticiteit. Mijn reis is begonnen door mijn eigen pad te gaan volgen. Mijn honden waren ook de spiegels van mijn ziel. Ze hielden mij, soms hele confronterende, spiegels voor. Ze lieten mij zien waar mijn pijnpunten en blokkades lagen. Ze voelden mij precies aan. Waar ik verbaal anderen nog wel eens om de tuin kon leiden was dat bij hen echt onmogelijk! Ze zijn zo puur en zonder filter dat je in die puurheid ook mag gaan kijken naar alle delen van jezelf. Alle kanten van jezelf mag gaan omarmen.
Door mezelf te gaan zien door hun ogen, door te durven kijken naar hun gedrag en mijn gedrag, naar hun en mijn emoties, te luisteren naar alles wat er niet gezegd werd en open te staan om van “onbewust” bewust te worden kwam ik niet alleen in verbinding met mezelf maar versterkte ook de band met mijn honden!

“Dogs do speak but only to those who know how to listen”

– orhan pamuk –

In dit online programma ontvang je:

Exclusieve toegang tot de KernKracht Academie

Elke week toegang tot een nieuwe module met daarin telkens 3 lessen met tools, opdrachten, visualisaties en meditaties

Bij elke module nieuwe huiswerkopdrachten in een werkboek

3x een pauzeweek

Toegang tot de besloten Facebook groep waar we elkaar inspireren en ervaringen delen

Ben jij er klaar voor om jezelf te zien door de ogen van jouw hond?
Klaar om je ratio en gevoel in balans te brengen?
Om in balans en vanuit vertrouwen te leven?
Jouw plek in te nemen?

Doe dan mee met dit online programma, laat mij je begeleiden op de mooiste reis van je leven!

In dit online programma ontvang je:

Exclusieve toegang tot de KernKracht Academie

Elke week toegang tot een nieuwe module met daarin telkens 3 lessen met tools, opdrachten, visualisaties en meditaties

Bij elke module nieuwe huiswerkopdrachten in een werkboek

3x een pauzeweek

Toegang tot de besloten Facebook groep waar we elkaar inspireren en ervaringen delen

DE MODULES

Iedere module bevat 3 lessen.
In totaal ontvang je in 3 maanden tijd 30 lessen.

Module 1

Het programma start met jouw levenscirkel en jouw doelen. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Ook leer je hoe het werkt: het spiegelen van je hond.

Module 2

Jouw kwaliteiten en valkuilen. Elk mens beschikt over unieke kwaliteiten, zo ook elke hond: hoe helpen deze jou verder in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Module 3

In deze module ga je aan de slag met de negatieve oordelen over jezelf. We gaan de diepere lagen in om je beperkende overtuigingen los te laten.

Module 4

Angsten en blokkades hebben jouw onbewust belemmerd. Je hond helpt jou bewust te worden hiervan. Je mag ze gaan erkennen en accepteren. Het pad naar zelfacceptatie is voor je geopend.

Module 5

Mensen zijn net als honden roedeldieren maar wat kun jij leren van hun leven? Je gaat kijken naar wat jij nodig hebt, door te kijken en te leren van honden in een roedel. Zodat je los mag gaan laten wat je niet langer meer dient.

Module 6

Je blijft nog in de roedel. Deze week ga je aan de slag met alles wat jouw voeding geeft en ga je kijken hoe jij vorm geeft aan ontspanning. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je hond. Die heeft namelijk zijn eigen behoefte!

Module 7

Honden hebben niet dezelfde verbale communicatie als mensen en toch lijkt het hen vaak makkelijker af te gaan om hun grenzen aan te geven. Wat kun jij hier van leren? Een mooie les die jou helpt daarin te ontwikkelen.

Module 8

Jouw plek op aarde, waar sta je? Welke plek past je en neem je ook de leiding over jouw leven? Over jouw hond? Wanneer sta jij in je kracht… Een week waarin jij mag groeien in jouw leiderschapskwaliteiten.

Module 9

De unieke verbinding tussen mens en hond. Elkaar ondersteunen voor een zo optimaal mogelijke balans in jullie welzijn. Praktische oefeningen en opdrachten helpen je om een nieuwe weg in te slaan.

Module 10

In de laatste module ga je leren hoe je al het geleerde kunt integreren in jouw leven. Hoe je bij je kern blijft en niet vervalt in oude “gewoontes”. De nieuwe jij leeft vanuit verbinding met zichzelf. Je leeft vanuit je hart!

Jouw investering

Danielle Spenner

Ik ben Danielle en werk als ervaren systemisch coach elke dag samen met mens en hond. Dit doe ik met heel veel liefde en vanuit een holistische visie. Elke dag is anders en elke dag ben ik heel dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. Ik vind het mooi om op alle “lagen” van de mens en de hond te werken, in zowel de coaching alsook in de scholing die ik aanbied.

In dit online programma, dat ik met grote zorg heb ontwikkeld, bied ik iedereen een kans om zelf op de diverse lagen met een open blik naar jezelf en naar je hond te kijken.

Vanuit deze open blik, de systemische oefeningen en bijzondere opdrachten zul je veel over jezelf leren, ontwikkelen en heel anders naar jouw hond gaan kijken.

Wat ik mooi vind aan deze manier van coaching?

Dat je tot op zielsniveau “raakt”… Honden raken je kern en middels dit programma leer je om jouw brein, hart en ziel weer congruent te laten zijn. Zodat jij kunt “zijn” wie jij vanuit je kern bent!

Wat anderen zeggen over dit programma

Sinds de start van dit programma begin 2018 zijn tientallen mensen je voor gegaan.
Dit is wat ze erover zeggen:

Sandy Hanssens

Deze cursus heeft me vooral veel inzichten gegeven; waar mijn valkuilen liggen en dat veel reacties (van mezelf en mensen om me heen) reeds in mijn jongere jaren wortel hebben geschoten. De kunst is nu om dat om te buigen en hier krijg je in de cursus veel handvatten voor. Kortom een aanrader voor mensen die steeds vastlopen of vastgelopen zijn en hier iets mee willen doen. Daniëlle biedt een laagdrempelige en veilige omgeving hiervoor.

Mandy

De online training was voor mij een heel mooi programma waarin ik echt weer een stuk meer over mezelf heb mogen leren en waarin ik op weer een andere manier naar alle honden in mijn leven heb leren kijken. De opdrachten dagen je echt uit om bij jezelf naar binnen te gaan en Daniëlle weet precies de vragen te stellen waardoor je nog meer na gaat denken over bepaalde dingen. Ik heb geleerd om weer meer naar mijn gevoel te luisteren en dat het oké is om te zijn wie je bent! Kortom ik vond het een hele fijne training en ben heel blij dat ik hem gevolgd heb!

Ga je mee op reis?

Naar een diepere verbinding met jezelf en met je hond?

Starten wanneer jij wil!

Ga je mee op reis?

Naar een diepere verbinding met jezelf en met je hond?

Starten wanneer jij wil!