Groepstraject: Honden als spiegel van je ziel
Honden zijn de spiegels van onze ziel, ze reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden heel wat te vertellen hebben werk ik altijd met ze samen in mijn coach sessies. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf, je kwaliteiten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Leven vanuit je kern, je gevoel en je eigen kracht! Dat is wat je mag gaan ervaren. Aandacht voor jezelf en wie je nu eigenlijk echt bent. In contact met de coach en de co-coaches zal je werken aan je persoonlijke groei en de bewustwording van jezelf. Dit helpt je om te leven vanuit je kern en je eigen kracht. Kijkend naar jezelf op een nieuwe manier… bewuster. Veranderingen zal je gaan voelen en gaan toepassen.

Het mooie is dat de honden deze innerlijke verandering meteen zullen waarnemen en weerspiegelen omdat zij in het hier en nu leven

We leven in een wereld waarin mensen steeds dichter bij zichzelf willen komen te staan. Waarin we persoonlijk willen groeien, oud zeer op willen ruimen, willen leven vanuit ons hart en vanuit liefde. In een wereld waar al genoeg ellende is willen we onze wereld een beetje mooier maken. En dat begint bij jezelf, bij je eigen alledaagse leven.

Speciaal voor mensen die willen groeien en ontwikkelen biedt KernKracht een prachtig persoonlijk ontwikkel traject waarin de verbinding tussen mens en hond centraal staat. Samen met de coach honden (je eigen hond is ook meer dan welkom) ontwikkel je, groei je en leer je welke rol jouw eigen hond heeft in je leven. Je leert zijn spiegelend gedrag te herkennen, dit zijn prachtige wijze lessen voor jezelf en jouw proces.

In dit prachtige traject “Honden als spiegel van je ziel ” ga je intensief samen werken met de honden en werk je binnen een kleine groep aan je eigen leerdoelen en coach vragen.

Heb je geen eigen hond maar wil je wel heel graag samen met honden jezelf gaan ontwikkelen en spreekt deze manier van coaching je heel erg aan? De coach honden van KernKracht staan voor jou klaar. Na een kennismaking met de honden voel en kijk jij met welke hond je dit traject wilt samenwerken. Hij of zij zal je gedurende het traject hele wijze lessen mee gaan geven!

In deze bijzondere weken wisselen de cursus ochtenden zich af met huiswerkopdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Persoonlijke groei en samenwerken met je hond staan centraal en zijn ook intens verbonden. Je leert welke spiegel je hond jou voorhoudt, je leert de communicatie van je hond te vertalen naar wat hij jou te vertellen heeft. Welke prachtige lessen hij je te leren heeft.

Vind je het heerlijk met je hond bezig te zijn…

Wil je graag eens samen op een ander level verbinding maken…

Wil je jullie band versterken…

Wil tegelijkertijd ook zelf groeien en ontwikkelen…

Wil je meer inzichten krijgen in jezelf…

Wil je bewust zijn…

Wil je loslaten…

Herken jij je in bovenstaande? Dan is dit bijzondere traject echt iets voor jou!

In een kleine groepen ga 10 weken je intensief aan de slag. Tijdens de cursus ochtenden zal er hard gewerkt worden door zowel jezelf als door je hond. Elke keer komt er een ander thema aan bod met daarbij horende oefeningen en/of opdrachten. Je leert op een andere manier te kijken naar je hond. In het hier en nu resoneert jouw hond op jouw energie, op jouw gedrag en op wat er binnen bij jou speelt. Door dit inzichtelijk te krijgen en je hiervan bewust te worden ontstaat er ruimte voor ontwikkeling.

In een veilige en op een hele respectvolle manier leer jij jezelf zien door de ogen van je hond!

Groepstraject Nijmegen

“Honden als spiegel van je ziel”

Het traject bestaat uit:

 • start traject 4 oktober 2019
 • 5 cursusochtenden van 10.00 – 12.30 uur
 • Trainer Danielle Spenner
 • Data: 4 okt, 18 okt, 30 okt, 15 nov, 29 nov
 • een werkboek
 • huiswerkopdrachten
 • een besloten FB groep voor extra ondersteuning
 • max 4 deelnemers
 • Jouw investering € 379,- (incl btw)

Groepstraject Lekkum

“Honden als spiegel van je ziel”

Het traject bestaat uit:

 • start traject 9 oktober 2019
 • 5 cursusochtenden van 09.30 – 12.00 uur
 • Trainer Danielle Spenner
 • Data: 9 okt, 23 okt, 6 nov, 20 nov, 4 dec
 • een werkboek
 • huiswerkopdrachten
 • een besloten FB groep voor extra ondersteuning
 • max 4 deelnemers
 • Jouw investering € 379,- (incl btw)
Wat anderen zeggen
Danielle, bedankt voor jouw begeleiding op mijn pad. Ik schrijf na elke sessie een soort verslag voor mezelf en heb net de sessie van gisteren uitgeschreven. Ik had het op moeten nemen want het was zo mooi! En hoewel het niet woordelijk hetzelfde is in mijn reflectieverslag komt de essentie weer helemaal terug! Ook het gevoel wat ik erbij had, kan ik weer voelen. Ik voelde me tijdens de sessie met jou en de honden echt een mooi en krachtig persoon! Heel erg verbonden met mijn diepste zelf. Dat heb ik nog nooit eerder zo gevoeld… Dank je wel! Sylvia Visser

Danielle legt hart en ziel in haar werk. Ze heeft goed overzicht in het systemisch werken en in samenwerking met de hond kan ze jou laten zien hoe jij in het leven staat, waar jij goed in bent en waar eventueel jouw blokkades liggen waardoor je tegen bepaalde dingen aanloopt in het leven. Het maakt onbewust gedrag bewust. Een prachtige vorm van coaching.

Mireille

Wat ik echt heel waardevol vind in dit traject met de honden, is dat de honden écht iets toevoegen. Je kunt slim genoeg zijn om bepaalde dingen te bedenken, maar als je gevoel niet congruent is met wat je denkt, dan laat de hond dat zien. Je krijgt dus méér dan alleen een inzicht: het dier laat direct het resultaat zien. Daardoor is het veel duidelijker, tastbaarder, beklijft het beter. Hoe mooi!

Silvia

Wil jij je graag blijven ontwikkelen
Geinspireerd worden
Leren over jezelf
Leren over je hond
Op de hoogte blijven

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Opleiding
Systemisch en energetisch werken met honden

In deze opleiding, die uniek is in Nederland, leer je hoe jij honden in kunt zetten als spiegel.
Je leert middels diverse methodieken te werken.

Dank je wel voor je interesse!