Welkom op mijn site

Hallo wat leuk dat je mijn website bezoekt, graag stel ik me even voor!

Ik ben Danielle Spenner, 38 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik sta samen met mijn 3 fantastische kinderen, lieve vriend, 2 lieve bonuskinderen en mijn roedel positief in het leven!

Mijn leven heeft er niet altijd zo rooskleurig en gelukkig uitgezien. Helaas heb ik het een en ander “te ervaren” gehad. In deze periodes en daarna heb ik zelf de helende kracht van mind-set, honden als wel mijn chakra’s mogen ervaren.

Als coach, trainer, spreker en ervaringsdeskundige en met een groot empatisch vermogen “coach” ik nu andere mensen. Mijn passie voor het vak, mensen en mijn honden heb ik samengebracht binnen mijn andere bedrijf KernKracht Spiegelcoach. Waar ik honden in zet als co-coach in trajecten en individuele sessies.

Ik mag mezelf bevoorrecht en gezegend noemen dit te kunnen doen.

                                 “Wat ben je toch een krachtig en prachtig persoon, je kunt veel voor mensen betekenen”

Een terugkoppeling van een klant en precies daarom doe ik wat ik doe!

Ik hoop ook voor jou een inspiratiebron te zijn met als doel om samen ervoor te zorgen dat jij weer in je kracht komt te staan! Niet alleen door eventuele coaching maar ook zullen mijn blogs een inspiratie zijn. Hierin deel ik onder andere mijn ervaringen, vertellen mijn honden hoe zij de dingen zien en zal er ook kennis gedeeld worden.

Liefs Danielle