Corona en dankbaarheid

Een nieuw virus heeft de wereld in zijn greep. Wat in China begon houdt Nederland nu ook in de ban. Er gebeurt veel momenteel, heel veel. Veel ellende maar er ontstaat ook veel, tenminste er kan veel ontstaan. Ik heb een video voor je opgenomen!

Ziekte, angst, onzekerheid, onmacht, het is aan de orde van de dag momenteel. Het is overal om je heen…
Het COVID-19 virus.

Wat gebeurt er met je als ik je vertel dat Corona niet alleen om je heen is, maar dat het ook binnen in je zit? Ik bedoel natuurlijk niet letterlijk maar figuurlijk. Het zit in je interne systeem, in je huis…

 

Waarom?

Omdat het virus iets triggert… Het doet iets met ons leven, buitenshuis en binnenshuis.

In deze video – die ik voor je opnam – neem ik je hierin mee. En leg ik je uit wat juist dankbaarheid in deze tijd voor je kan betekenen!

 

Ik wens je veel gezondheid, wijsheid en kracht toe in deze bizarre tijd.