Individuele coaching met honden

Coachen met honden is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden altijd in het ‘hier en nu’ zijn, niet oordelen, hebben ze heel wat te vertellen. Ze zijn de spiegel van onze ziel, de spiegel die nooit liegt. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf: van je kwaliteiten, je mooie kanten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Voor iedereen is de behoefte anders, dus bieden we individuele coachsessies en trajecten in verschillende vormen en tijdsduren. Naast onderstaand aanbod bieden we ook trajecten (zowel voor de particulier als werkgevers en voor ondernemers) op maat. Voldoet onderstaand aanbod niet aan jouw specifieke wensen neem dan rustig contact met ons op. 

Individuele coach sessie

In deze individuele coach sessie ga jij samen met de honden (of hond) aan de slag met jouw vraagstuk. Na het helder worden van jouw coach vraag / leerdoel gaan we (systemisch) aan het werk.
Vanuit het werkveld en het spiegelende gedrag van de honden zal jij (nieuwe) inzichten krijgen, zal er ruimte ontstaan en zal je stappen gaan zetten in jouw proces.

Duur: 90 minuten
€ 135,- (incl. btw) 

* een individuele sessie is te volgen met eigen hond(en) of met de hond(en) van de coach.

Individuele coach sessie (4x)

Meerdere sessies in willen zetten om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan? Dat kan! In vier coachings gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Samen met de systemische coach ga je aan de slag met het aankijken van hetgeen jou niet langer dient in je leven. Je krijgt zicht op je blokkades, vastzittende patronen en datgene wat je los mag laten. Door de lichaamsgerichte en systemische coaching komt er ruimte in je lijf en start het proces van heling. 

Duur: 4 x 90 min
€ 495,- (incl. btw)

* de sessies zijn te volgen met je eigen hond(en) of de hond(en) van de coach.

Individueel ontwikkeltraject

Voel jij dat het nu tijd is om stappen te gaan zetten

Dat het tijd is om (weer) echt te gaan leven…

Te zijn wie jij echt bent…

Werk je liever 1 op 1 i.p.v in een groep? Dan sluit dit individueel ontwikkeltraject goed bij jou aan! In drie tot 6 maanden tijd ga je intensief aan de slag met jouw leerdoelen.

Dit traject bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het online persoonlijk ontwikkelprogramma ‘jezelf zien door de ogen van de hond’ (t.w.v € 347,-)
  • Een online intake met je coach (t.w.v € 90,-)
  • Vier individuele coachsessies van 90 min (t.w.v € 540,-)
  • E-mail ondersteuning gedurende het gehele traject met een max van 6 maanden (t.w.v. € 1170,-)

Tijdens de 4 coach sessies (90 min) ga je met diverse thema’s aan de slag. De thema’s sluiten aan bij jou leerdoelen, zo ook de systemische opstellingen en de “spiegels” die je zult gaan zien en ervaren. Na iedere de coach sessies met je hond(en), krijg je ook praktische opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan. Het gehele traject (max 6 maanden) staat de coach ‘naast’ je om je te ondersteunen, te evalueren waar je tegenaan loopt en hoe hier mee om te gaan. Niet alleen tijdens de coachsessie’s maar ook daarnaast ondersteunt de coach je (op werkdagen) via email coaching waar nodig. Dit traject bestaat uit een intensive 1 op 1 begeleiding voor jou!

Afhankelijk van jouw wensen en draagvlak ga je samen met jouw coach bekijken wat de tijdlijn van het traject wordt. Gebruikelijk is dat de intake afspraak meteen na aanschaf van dit traject ingepland wordt en dat de coaching plaats vinden in de pauzeweken van het online persoonlijk ontwikkelprogramma en na afronden van de laaste module van het programma. De coaches stemmen alles samen en in overleg met jou af, dus voel jij dat je het anders in wil delen dan doen we dat!

Ben jij klaar voor een betere versie van jezelf? Onze coaches gaan graag met je aan het werk!

*de live coachings zijn zowel met eigen hond(en) te volgen of met de hond(en) van de coach.

Duur: 3 maanden – 6 maanden

€ 979,-

(incl. btw)

3 termijnen van

€ 329,- (incl. btw)

Heb je behoefte aan een andere vorm van coaching die hier niet beschreven staat?
Neem hierover dan even contact met ons op. We leveren ook maatwerk afgestemd op jou behoeften!