Individuele coaching met honden

Coachen met honden als co-coach is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden heel wat te vertellen werk ik heel graag met ze. Ze zijn de spiegel van onze ziel, de spiegel die nooit liegt. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf: van je kwaliteiten, je mooie kanten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Voor iedereen is de behoefte anders, dus ik bied individuele coachsessies en trajecten in verschillende vormen en tijdsduren. Naast onderstaand aanbod bied ik ook trajecten en opleidingen (zowel particulier als voor ondernemers) op maat. Voldoet onderstaand aanbod niet aan jouw specifieke wensen neem dan rustig contact met me op.

Individuele coachsessie

In deze individuele coach sessie ga jij samen met de honden (of hond) aan de slag met jouw vraagstuk. Na het helder worden van jouw coach vraag / leerdoel gaan we (systemisch) aan het werk.
Vanuit het werkveld en het spiegelende gedrag van de honden zal jij (nieuwe) inzichten krijgen, zal er ruimte ontstaan en zal je stappen gaan zetten in jouw proces.

Duur: 60 – 90 minuten
€ 95,- (incl. btw)

* een individuele sessie is te volgen met en zonder eigen hond

Individuele coach sessie (4x)

Meerdere sessies in willen zetten om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan? Dat kan met deze “kaart” van  4 sessies. In te zetten wanneer jij wilt. De kaart is maximaal een jaar geldig, dus binnen die tijd kun je aan de slag met jouw leerdoelen en/of coachvraag. Ideaal voor als 1 sessie niet voldoende is en je niet op zoek bent naar een intensief traject, maar ook als “onderhoud” voor na je traject.

Duur: 4 x 60 – 90 min
€ 327,- (incl. btw)

* de sessies zijn te volgen met en zonder eigen hond

Individueel ontwikkeltraject

Voel jij dat het nu tijd is om stappen te gaan zetten? Dat het tijd is om (weer) echt te gaan leven…
Te zijn wie jij echt bent… Werk je liever 1 op 1 i.p.v in een groep? Dan sluit dit individueel ontwikkeltraject goed bij jou aan! In drie maanden tijd gaan we samen intensief aan de slag met jouw leerdoelen. Tijdens de 6 coach sessies (90 min) gaan we elke keer met diverse thema’s aan de slag. De thema’s sluiten aan bij jou leerdoelen, zo ook de systemische opstellingen en de “spiegels” die je zult gaan zien en ervaren. Naast de coachsessies met de honden heb je ook in de weken dat je thuis aan de slag gaat begeleiding van mij, de weken dat we elkaar niet (live) zien is er altijd een online coach call (4 x 30 min) om je te ondersteunen, te evalueren waar je tegenaan loopt en hoe hier mee om te gaan.

Afhankelijk van jouw wensen en draagvlak gaan we samen bekijken wat de tijdlijn van het traject wordt. Het kan zijn dat we samen (na de intake) besluiten dat de frequenties tussen de sessies kort is en we elkaar om de week zien maar het is ook heel goed mogelijk dat de frequentie langer mag zijn. In dat geval ben je dus langer  bezig.

Ben jij klaar voor een betere versie van jezelf? Ik ga graag met je aan het werk!

*het traject is zowel met als zonder eigen hond te doorlopen

Duur: 3 maanden – 6 maanden

€ 627,-

(incl. btw)

3 termijnen van

€ 217,- (incl. btw)

Online coach call

De online coach call is er speciaal voor mensen die al een groepstraject, individueel traject of individuele coaching gevolgd hebben bij mij. Ook is de online coach call erg geschikt voor als je advies wilt inwinnen of kleinere vraagstukken hebt en daarin gespiegeld wilt worden.
Door online sessies via zoom of skype (of telefonsich) kan ik jou, jouw thematieken en coachvragen langere termijn begeleiden, zonder dat we fysiek bij elkaar komen. 

Duur: 30 min
€ 35,- (incl. btw)

Heb je behoefte aan een andere vorm van coaching die hier niet beschreven staat?
Neem hierover dan even contact met me op!

Opleiding
Systemisch en energetisch werken met honden

In deze opleiding, die uniek is in Nederland, leer je hoe jij honden in kunt zetten als spiegel.
Je leert middels diverse methodieken te werken.

Dank je wel voor je interesse!