systemische coaching

VOELEN | VERBINDEN | VERTROUWEN

Coaching

Coachen met honden als co-coach is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden heel wat te vertellen werk ik heel graag met ze. Ze zijn de spiegel van onze ziel, de spiegel die nooit liegt. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf: van je kwaliteiten, je mooie kanten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Voor iedereen is de behoefte anders, dus ik bied individuele coachsessies en trajecten in verschillende vormen en tijdsduren. Naast onderstaand aanbod bied ik ook trajecten en opleidingen (zowel particulier als voor ondernemers) op maat. Voldoet onderstaand aanbod niet aan jouw specifieke wensen neem dan rustig contact met me op.

coaching met honden

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen

Workshop De hond als spiegel

Workshop De hond als spiegel

Opstellingsdag met honden

Opstellingsdag met honden

coaching met honden: meerdaagse trainingen

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen

Retreat "A dog's connection"

Retreat "A dog's connection"

Online programma

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen

jezelf zien door de ogen van een hond

jezelf zien door de ogen van een hond

Wat anderen zeggen

Danielle, bedankt voor jouw begeleiding op mijn pad. Ik schrijf na elke sessie een soort verslag voor mezelf en heb net de sessie van gisteren uitgeschreven. Ik had het op moeten nemen want het was zo mooi! En hoewel het niet woordelijk hetzelfde is in mijn verslag komt de essentie weer helemaal terug! Ook het gevoel wat ik erbij had, kan ik weer voelen. Ik voelde me tijdens de sessie met jou echt een mooi en krachtig persoon! Heel erg verbonden met mijn diepste zelf. Dat heb ik nog nooit eerder zo gevoeld… Dank je wel!

– Sylvia Visser –

Lieve Danielle, toen ik begon aan je training zat ik behoorlijk emotioneel vast. Zag het allemaal steeds negatiever. Hier wilde ik uit… maar hoe? En toen kwam jouw training voorbij. “Ja dat wil ik” Ik wil geen slachtoffer meer zijn want dat brengt mij helemaal niks. Ik heb me overgegeven, de saboteur in mijn hoofd onder de loep genomen en geleerd daar een positieve vibe tegenover te zetten. Weer vertrouwen te hebben in mezelf i.p.v me over te geven aan mijn negatieve gedachtes. En nu zit ik weer op mijn pad, kleine stapjes met groot gevolg!

Sandra Oosting

Mijn pad als ondernemer begon bij jou, ik wilde als ondernemer steviger in mijn schoenen komen te staan en een coach die me bijstond in de opstart van mijn praktijk. We zijn een half jaar een intensief traject ingegaan. Persoonlijke ontwikkeling, een stukje verwerking en business coaching liepen als de rode draad door het traject heen. Inmiddels draait mijn cursus en zijn we bezig om mijn praktijk een solide basis te geven. Zowel als persoon en als ondernemer ben ik gegroeid en trots op mezelf! Dank je voor de fijne samenwerking!

Anoniem

Ben al wat jaren onderweg op ‘mijn pad’. Ik dacht: kom laat ik iets anders doen, iets leuks met mijn maatje. En dus zijn we naar de workshop ‘De hond als jouw spiegel’ geweest.
Mijn hond heeft me over de hoogste drempel geholpen: nee zeggen en dan ook nog eens hard op. Ik kies voor ons, mijn leven, mijn gezin. Anderen mogen deelgenoot zijn, meelopen op de weg, maar niet beslissen. En dat voelt goed, rustig. Erg fijn dat Danielle dat ook ziet en deelt zoals ze dat doet. Dankbaar voor de bevestiging die ik niet zocht, maar wel vond. Ik gun iedereen zo’n ervaring.
De cirkel is compleet. Zij die er niet meer is, is er toch; wij zijn drie. Ja, we zijn op ons pad…

Rosa Hebe