1-op-1 coaching

VOELEN | VERBINDEN | VERTROUWEN

1-op-1 coaching

Coachen met honden als co-coach is een hele pure en mooie vorm van coaching. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Wat jij zal zien in de “spiegel” die je voorgehouden wordt ben je zelf, gewoon zoals je bent… op een hele veilige, respectvolle manier maar soms ook heel confronterend.

Doordat honden heel wat te vertellen werk ik heel graag met ze. Ze zijn de spiegel van onze ziel, de spiegel die nooit liegt. Door hun gedrag laten ze je zien hoe je energie is, hoe je emoties zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de feedback die je van de honden krijgt en door te leren “voelen” wordt je bewust van wat er speelt, je wordt bewuster van jezelf: van je kwaliteiten, je mooie kanten maar ook je valkuilen en blokkades komen naar boven. Al deze nieuwe inzichten gaan je helpen bewuster te zijn van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, meer balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Voor iedereen is de behoefte anders, dus ik bied individuele coachsessies en trajecten in verschillende vormen en tijdsduren. Naast onderstaand aanbod bied ik ook trajecten en opleidingen (zowel particulier als voor ondernemers) op maat. Voldoet onderstaand aanbod niet aan jouw specifieke wensen neem dan rustig contact met me op. 

PERSOONLIJK ONTWIKKELTRAJECT

 

3-daagse
voelen-verbinden-vertrouwen

INDIVIDUEEL ONTWIKKELTRAJECT

Voel jij dat het nu tijd is om stappen te gaan zetten?
Dat het tijd is om (weer) echt te gaan leven…
Te zijn wie jij echt bent…

Werk je liever 1 op 1 i.p.v in een groep? Dan sluit dit individueel ontwikkeltraject goed bij jou aan! In drie tot 6 maanden tijd gaan we samen intensief aan de slag met jouw leerdoelen. Tijdens de 6 coach sessies (90 min) gaan we elke keer met diverse thema’s aan de slag. De thema’s sluiten aan bij jou leerdoelen, zo ook de systemische opstellingen en de “spiegels” die je zult gaan zien en ervaren. Na iedere de coach sessies met je hond(en), krijg je ook praktische opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan. Begeleiding van mij, in de weken tussen de sessies kan d.m.v een online coach call (4 x 30 min) om je te ondersteunen, te evalueren waar je tegenaan loopt en hoe hier mee om te gaan. 

Afhankelijk van jouw wensen en draagvlak gaan we samen bekijken wat de tijdlijn van het traject wordt. Het kan zijn dat we samen (na de intake) besluiten dat de frequenties tussen de sessies kort is en we elkaar om de week zien maar het is ook heel goed mogelijk dat de frequentie langer mag zijn.  We stemmen alles samen en in overleg af.

Ben jij klaar voor een betere versie van jezelf? Ik ga graag met je aan het werk!

*het traject is zowel met eigen hond te volgen of met de honden van KernKracht

Duur: 6 maanden

€ 627,-

Betaling in één keer.
Prijs is inclusief btw

€ 217,-

Betaling in 3 maandelijkse termijnen
Prijs is inclusief btw

“De hond is de spiegel van je ziel die nooit liegt”

– Danielle Spenner – 

3-daagse voelen-verbinden-vertrouwen

Kom je weer thuis bij jezelf

Kun je patronen die je niet langer dienen doorbreken

Ga je veel bewuster in het leven staan

Leer je op een dieper niveau met je hond samen te werken

Versterk je de band met je hond

Sta je in verbinding met jezelf, je hart en met elkaar

Het is een prachtig proces: de persoonlijke ontwikkeling van jezelf. Maar niet alleen in dat van jou, ook in dat van je hond. Omdat honden op een hele diepe laag in verbinding staan met je kun je veel van ze leren. Ook doet jouw “zijn” iets met hun “zijn”, hun welzijn.

Een heel simpel voorbeeld: Jij ervaart stress, al een geruime tijd. Omdat je de spanning niet kwijt kunt merk je dat je veel last hebt van hoofdpijn en klachten in je schouders en nek. Deze voelen strak en doen pijn. De stress wordt daar opgeslagen en dit is niet gezond voor je spieren. Naast dat de stress pijn doet in je lichaam, doet deze ook iets met je geest. Het zorgt ervoor dat je veel piekert, “in je hoofd zit”,dat je wellicht sneller geïrriteerd bent.

Ben jij je ervan bewust dat dit bij jouw hond precies hetzelfde werkt?

Naast dat honden hun eigen emoties en gevoelens hebben delen ze ook nog eens mee in wat wij ervaren in “ons leven”. En dit prachtige gegeven, de kracht van de emotionele resonantie, kan jou helpen groeien en ontwikkelen maar je mag daarin ook zeker kijken naar wat dit met je hond doet en wat hij nodig heeft van jou. Waar je hem kunt ondersteunen en waar hij van jou mag leren.

Honden kunnen namelijk ook lichamelijke klachten krijgen (hun lichaam/spieren kunnen ook vast gaan zitten), honden kunnen overprikkeld raken, ander gedrag vertonen, angst of onzekerheid voelen en zelfs gedragsproblemen krijgen.

Door op een ander level te leren kijken naar je hond, door echt te communiceren met je hond, door te leren van je hond, zelf te groeien en ontwikkelen, te zien wat je hond van jou nodig heeft en wat hij van jou mag leren vergroot je het welzijn van jullie beiden en kom je samen in een hele andere dimensie. Het versterkt jullie vertrouwen, je band en het verdiept de unieke verbinding tussen mens en hond!

Samen in balans

Mijn leven was niet altijd mooi. Het is zelfs spuuglelijk geweest! Mijn honden hebben veel betekend in mijn eigen reis, de reis die begon door in de spiegels te kijken die ze me voorhielden. Dit was het begin van een heel ander leven!

Een leven waarin ik nu, met grote dankbaarheid en liefde, andere mensen mag begeleiden op hun pad. Elke dag is weer anders. Vanuit mijn open blik en die van de hond, door middel van systemische werkvormen, lichaamsgericht werk en bijzondere opdrachten zul je veel over jezelf leren. Je gaan ontwikkelen en helen!

Wat ik mooi vind aan deze manier van werken? Dat je tot op zielsnieau “raakt”.

Wat anderen zeggen

Danielle, bedankt voor jouw begeleiding op mijn pad. Ik schrijf na elke sessie een soort verslag voor mezelf en heb net de sessie van gisteren uitgeschreven. Ik had het op moeten nemen want het was zo mooi! En hoewel het niet woordelijk hetzelfde is in mijn verslag komt de essentie weer helemaal terug! Ook het gevoel wat ik erbij had, kan ik weer voelen. Ik voelde me tijdens de sessie met jou echt een mooi en krachtig persoon! Heel erg verbonden met mijn diepste zelf. Dat heb ik nog nooit eerder zo gevoeld… Dank je wel!

– Sylvia Visser –

Lieve Danielle, toen ik begon aan je training zat ik behoorlijk emotioneel vast. Zag het allemaal steeds negatiever. Hier wilde ik uit… maar hoe? En toen kwam jouw training voorbij. “Ja dat wil ik” Ik wil geen slachtoffer meer zijn want dat brengt mij helemaal niks. Ik heb me overgegeven, de saboteur in mijn hoofd onder de loep genomen en geleerd daar een positieve vibe tegenover te zetten. Weer vertrouwen te hebben in mezelf i.p.v me over te geven aan mijn negatieve gedachtes. En nu zit ik weer op mijn pad, kleine stapjes met groot gevolg!

Sandra Oosting

Mijn pad als ondernemer begon bij jou, ik wilde als ondernemer steviger in mijn schoenen komen te staan en een coach die me bijstond in de opstart van mijn praktijk. We zijn een half jaar een intensief traject ingegaan. Persoonlijke ontwikkeling, een stukje verwerking en business coaching liepen als de rode draad door het traject heen. Inmiddels draait mijn cursus en zijn we bezig om mijn praktijk een solide basis te geven. Zowel als persoon en als ondernemer ben ik gegroeid en trots op mezelf! Dank je voor de fijne samenwerking!

Anoniem

Ben al wat jaren onderweg op ‘mijn pad’. Ik dacht: kom laat ik iets anders doen, iets leuks met mijn maatje. En dus zijn we naar de workshop ‘De hond als jouw spiegel’ geweest.
Mijn hond heeft me over de hoogste drempel geholpen: nee zeggen en dan ook nog eens hard op. Ik kies voor ons, mijn leven, mijn gezin. Anderen mogen deelgenoot zijn, meelopen op de weg, maar niet beslissen. En dat voelt goed, rustig. Erg fijn dat Danielle dat ook ziet en deelt zoals ze dat doet. Dankbaar voor de bevestiging die ik niet zocht, maar wel vond. Ik gun iedereen zo’n ervaring.
De cirkel is compleet. Zij die er niet meer is, is er toch; wij zijn drie. Ja, we zijn op ons pad…

Rosa Hebe

Artikelen

Ben je geïnspireerd en voel je dat het ook jouw passie is om met mens en hond te werken?

KernKracht Academie biedt scholing in het systemisch en energetisch werken met honden. Wil je een kijkje nemen bij dit opleidingsinstituut, onderstaande button neemt je mee.